A murit celebra Irene Cara, câștigătoare a premiului Oscar pentru hit-ul „Flashdance... What a Feeling”

Actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casa ei din Florida. Interpreta din filmele „Fame" şi „Flashdance" avea 63 de ani.

Irene Cara FOTO Profimedia jpg

A murit Irene Cara. Celebra actriță și cântăreață avea vârsta de 63 de ani 

Irene Cara a fost găsită moartă în locuinţa sa din Florida, a precizat agenta sa Judith Moose. Cauza decesului nu este deocamdată cunoscută.

„Cu profundă tristețe, în numele familiei ei, anunț trecerea în neființă a Irenei Cara. Actrița, cântăreața, compozitoarea și producătorea câștigătoare a premiului Oscar a murit în casa ei din Florida. Momentan nu se cunoaște cauza morții ei și va fi anunțată când vor fi disponibile informații”, a spus Moose.

„Familia lui Irene a cerut intimitate în timp ce își procesează durerea. A fost un suflet frumos dotat, a cărui moștenire va trăi pentru totdeauna prin muzica și filmele ei. Serviciile funerare și o comemorare pentru fanii ei vor fi planificate la o dată viitoare”, a adăugat agenta artistei.

Irene Cara, câștigătoare a premiului Oscar a murit la 63 de ani

Irene Cara a devenit celebră în 1980, cu pelicula „Fame", în care a jucat rolul unei eleve la un liceu de artă din New York. Regretata artistă a cântat melodia care a dat titlul filmului, premiat cu Oscar pentru cea mai bună muzică.

Totodată, în 1983, Cara a fost co-autoare a piesei „Flashdance... What a feeling", din filmul „Flashdance". Actriţa Jennifer Beals a interpretat o coregrafie memorabilă pe acea melodie.

Piesa, compusă de Giorgio Moroder şi cântată de Irene Cara, a fost la rândul ei premiată cu Oscar.

Irene Cara s-a născut în 1959, în Bronx, New York City. A fost cea mai mică dintre cei cinci copii ai familiei și și-a început cariera la TV în limba spaniolă. Tatăl ei era portorican, iar mama ei avea origni cubaneze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png