A murit celebra Irene Cara, câștigătoare a premiului Oscar pentru hit-ul „Flashdance... What a Feeling”

Ultima actualizare:

Actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casa ei din Florida. Interpreta din filmele „Fame" şi „Flashdance" avea 63 de ani.

Irene Cara FOTO Profimedia jpg

A murit Irene Cara. Celebra actriță și cântăreață avea vârsta de 63 de ani 

Irene Cara a fost găsită moartă în locuinţa sa din Florida, a precizat agenta sa Judith Moose. Cauza decesului nu este deocamdată cunoscută.

„Cu profundă tristețe, în numele familiei ei, anunț trecerea în neființă a Irenei Cara. Actrița, cântăreața, compozitoarea și producătorea câștigătoare a premiului Oscar a murit în casa ei din Florida. Momentan nu se cunoaște cauza morții ei și va fi anunțată când vor fi disponibile informații”, a spus Moose.

„Familia lui Irene a cerut intimitate în timp ce își procesează durerea. A fost un suflet frumos dotat, a cărui moștenire va trăi pentru totdeauna prin muzica și filmele ei. Serviciile funerare și o comemorare pentru fanii ei vor fi planificate la o dată viitoare”, a adăugat agenta artistei.

Irene Cara, câștigătoare a premiului Oscar a murit la 63 de ani

Irene Cara a devenit celebră în 1980, cu pelicula „Fame", în care a jucat rolul unei eleve la un liceu de artă din New York. Regretata artistă a cântat melodia care a dat titlul filmului, premiat cu Oscar pentru cea mai bună muzică.

Totodată, în 1983, Cara a fost co-autoare a piesei „Flashdance... What a feeling", din filmul „Flashdance". Actriţa Jennifer Beals a interpretat o coregrafie memorabilă pe acea melodie.

Piesa, compusă de Giorgio Moroder şi cântată de Irene Cara, a fost la rândul ei premiată cu Oscar.

Irene Cara s-a născut în 1959, în Bronx, New York City. A fost cea mai mică dintre cei cinci copii ai familiei și și-a început cariera la TV în limba spaniolă. Tatăl ei era portorican, iar mama ei avea origni cubaneze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net