A murit Louie Anderson, din «Viața cu Louie» De ce boală suferea actorul

Ultima actualizare:

Celebrul actor și comediant Louie Anderson, care a dat viață personajului de desen animat ce îi poartă numele, în „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani, după o luptă pe care o ducea cu o boală nemiloasă.

A murit Louie Anderson Foto: Instagram
A murit Louie Anderson Foto: Instagram

Louie Anderson, creatorul serialului de desene animate „Viața cu Louie" și idolul unei întregi generații, a murit la vârsta de 68 de ani. Anunțul care i-a întristat pe fani a fost făcut de Glenn Schwartz, publicistul său.

A murit Louie Anderson

Se pare că actorul fusese internat zilele trecute într-un spital din Las Vegas, iar decesul său a fost cauzat de mai multe complicații provocate de cancer, a mai explicat Glenn Schwartz. Louie Anderson a mai fost tratat în trecut pentru boala nemiloasă.

Serialul „Viața cu Louie", care s-a bucurat de un succes răsunător, în special în Europa, descrie copilăria lui Louie Anderson în St. Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii. Atât replicile lui Louie, cât și ale tatălui său, Andy Anderson, au rămas în istorie și au făcut mii de copii să râdă, din întreaga lume. Chiar și în ziua de azi generațiile care au prins desenul animat își amintesc cu plăcere de schimbul de replici dintre Louie și tatăl său.

Recent, actorul a mai jucat în serialul „Baskets", o comedie-dramă, rol pentru care a primit un premiu Emmy și alte două nominalizări. Alte două premii Emmy au intrat, de-a lungul timpului, în palmaresul lui Anderson pentru „Viața cu Louie”, desen animat extrem de apreciat chiar și în zilele noastre, unde actorul a fost protagonist, redând vocea variantei sale de la 8 ani. Louie Anderson a apărut și comedia de mare succes din anii ’80, „Coming to America”, alături de Eddie Murphy.

De ce boală suferea Louie Anderson

Regretatul actor a fost diagnosticat cu o boală cumplită care în cele din urmă l-a răpit dintre noi. Vedeta americană a aflat că are limfom difuz cu celule B mari, o formă gravă de cancer. Limfomul de care suferea Louie Anderson este o afecțiune malignă care atacă limfocitele B, răspunzătoare cu producția de anticorpi ce ajută organismul să lupte cu infecțiile.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net