A primit undă verde să filmeze pe Stația Spațială Internațională! Tom Cruise pleacă în ”misiunea imposibilă” în octombrie 2021

Ultima actualizare:

    Tom Cruise va avea 59 de ani când va ajunge la bordul Stației Spațiale InternaționaleFoto: Click!
Tom Cruise va avea 59 de ani când va ajunge la bordul Stației Spațiale InternaționaleFoto: Click!

Tom Cruise a primit undă verde pentru misiunea spațială la bordul Stației Spațiale Internaționale unde vrea să filmeze pentru o ecranizare epocală. El va zbura în octombrie 2021 la bordul unei rachete SpaceX Crew Dragon împreună cu regizorul Doug Liman, după ce a dus tratative îndelungi cu Elon Musk. Tom Cruise va avea 59 de ani și va deveni primul actor din istoria omenirii care filmează în Cosmos.

Tom Cruise va turna un film de acțiune la bordul Stației Spațiale Internaționale. Actorul a bătut palma cu Elon Musk și va decola în spațiu în octombrie 2021 la bordul rachetei SpaceX Crew Dragon. Cruise va avea 59 de ani. Actorul care are o avere estimată la peste 570 de milioane de dolari a reușit să atragă mai mulți investitori pentru a-și duce visul la bun sfârșit. El va fi însoțit de regizorul Doug Liman, care a realizat filmul ”Edge of Tomorrow” (2014). Tom Cruise devine astfel primul star de Hollywood care depășește granițele atmosferei terestre pentru a realiza un film.

Citește și:

Tom Cruise a venit cu elicopterul la terenul de golf

Ce face Tom Cruise ca să poată continua în fine filmările la ”Misiune: Imposibilă 7”

Tom Cruise se antrenează cu astronauți NASA pentru călătoria spațială

Tom Cruise își realizează singur cascadoriile și este într-o formă fizică incredibilă. Încă, conform TMZ, pentru o misiune spațială, el trebuie să parcurgă niște etape de pregătire bine puse la punct pentru că organismul lui va fi supus unor forțe incredibile la ieșirea din atmosfera Pământului. De aceea Cruise a început deja antrenamentele cu astronauții NASA Scott Kelly și Roy Bridges.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net