A violat 24 de copii! Fost DJ BBC, condamnat la 13 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Chris Denning a început să racoleze copii în 1967 şi a fost încarcerat de mai multe ori de-a lungul anilorFoto: Europics
Chris Denning a început să racoleze copii în 1967 şi a fost încarcerat de mai multe ori de-a lungul anilorFoto: Europics

Un fost DJ al postului britanic BBC Radio 1 a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru că a molestat sexual 24 de băieţi, pe o perioadă de două decenii.

Chris Denning, acum în vârstă de 73 ani, este cunoscut drept unul dintre fondatorii postului de radio BBC. El se folosea de alcool, droguri şi statutul lui de vedetă pentru a ademeni băieţi, unii dintre ei chiar de zece ani, conform theguardian.com. 

Denning lua băieţii la el acasă pentru a urmări înregistrări cu emisiunea Top of The Pops sau îi ducea să cunoască alte vedete al BBC. 

Abuzurile au început în anul 1967 şi au continuat timp de două decenii. În anii 70, el s-a mutat în Dorset, unde a deschis un magazin cu jocuri pe calculator, unde racola copii. El îi găsea pe băieţi şi în centre pentru tineri, parcuri şi cluburi. Unele dintre victimele lui au fost abuzate şi de 60 de ori.

Conform procurorilor, el le povestea victimelor despre cariera sa, le cumpăra cadouri, îi scotea la cină şi îi ducea la petreceri cu celebrităţi. Denning aducea mai mulţi copii acasă la el şi îi fotografia şi înregistra. Părinţii copiilor nu au realizat niciodată ce se întâmpla, pentru că fostul prezentator le oferea motive bune pentru care copiii petreceau timp la el acasă. 

A fost închis de mai multe ori pentru pedofilie

Denning a fost acuzat de expunere indecentă în 1974, dar nu a petrecut timp în închisoare. Totuşi, cariera lui a luat sfârşit în acel an. De-a lungul anilor a mai fost acuzat şi încarcerat pentru că a realizat pornografie pedofilă şi abuzat mai mulţi minori. Fostul prezentatorul a fost arestat în 2013, când peste 20 de victime au povestit abuzurile la care au fost supuse. Denning, care suferă de mai multe boli inclusiv Parkinson, a recunoscut că a abuzat copiii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net