ABBA a făcut 354 de milioane €

Ultima actualizare:

La 30 de ani după ce Agnetha Fältskog (63 de ani), Björn Ulvaeus (68 de ani), Benny Andersson (66 de ani) şi Anni-Frid Lyngstad (67de ani) au renunţat la trupa ABBA, s-a deschis lunea trecută muzeul ABBA în capitala Suediei. Vizitatorii au ocazia unică de a cânta în duet cu imaginile idolilor lor hiturile trupei, cum ar fi "Waterloo", "I do, I Do, I Do, I Do", "Fernando", "Dancing Queen", "Money, money, money", "Knowing me, knowing you".

Cotidianul suedez "Expressen" a comparat averile strânse de membrii formaţiei care a vândut în total 180 de milioane de albume. 

Agnetha Fältskog are o avere 52 milioane de euro şi locuieşte împreună cu fiica sa, Linda (40 de ani), într-o vilă ce valorează 2 milioane de euro pe insula Helgö. Ea mai are un fiu, numit Peter (36 de ani), ambii copii fiind rezultaţi din căstoria ei cu Björn Ulvaeus, de care a divorţat în 1980. Frida Lyngstad este aproape de patru ori mai bogată decât Agnetha, având o avere estimată la 190 de milioane de euro.  

O mare parte din avere a moştenit-o de la prinţul Heinrich Reuss (decedat în anul 1999), care a fost soţul ei între 1992-1999.  Astăzi Frida locuieşte retrasă în Zermatt (Elveţia) şi are o proprietate în Mallorca.

Ea a fost căsătorită prima oară cu Ragnar Fredriksson, între 1963-1969, şi a avut doi copii, Ann Lise-Lotte (decedată în 1998 la 31 de ani, într-un accident rutier) şi Hans (50 de ani). Averea lui Björn Ulvaeus este evaluată la 82 de milioane de euro, iar a lui Benny Andersson se ridică la 30 de milioane de euro. Björn s-a căsătorit în 1981 cu Lena Kallersjö, care i-a dăruit două fiice, Emma (31 de ani) şi Anna (27 de ani). Benny a fost căsătorit cu Anni-Frid Lyngstad între 1978-1981. Apoi s-a căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Mona Nörklit şi au un fiu, Ludvig, de 31 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net