ABBA revine cu o piesă nouă! Veste-bombă pentru fani

Ultima actualizare:

    Truba ABBA a lansat succes după succes între 1972 şi 1982Foto: Profimedia
Truba ABBA a lansat succes după succes între 1972 şi 1982Foto: Profimedia

Celebra trupă suedeză ABBA revine cu o piesă nouă! Björn Ulvaeus (73 de ani), fost membru al faimosului grup, a declarat că fanii se vor bucura în curând de un nou cântec. Piesa va fi lansată în luna septembrie sau în octombrie.

Trupa suedeză ABBA va lansa anul acesta o piesă nouă. Nu demult, Ulvaeus şi foştii săi colegi, Benny Andersson (72 de ani), Anni-Frid Lyngstad (73de ani) şi Agnetha Faltskog (68 de ani) s-au reunit pentru a pune la punct un turneu virtual, în care vor apărea sub forma unor holograme. În spectacolele care vor urma vor figura şi două cântece noi. Una dintre piese se va intitula “I Still Have Faith in You”. Fondată în 1972 şi destrămată în plină glorie, în 1983, trupa ABBA a lansat piese care şi astăzi, după 30 de ani, sunt iubite de publicul din întreaga lume. Membrii trupei au adunat o avere de 354 milioane euro. La 37 de ani după ce Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad au renunţat la trupa ABBA, a fost deschis muzeul ABBA în capitala Suediei. Vizitatorii au ocazia unică de a cânta în duet cu imaginile idolilor lor hiturile trupei, cum ar fi "Waterloo", "I do, I Do, I Do, I Do", "Fernando", "Dancing Queen", "Money, money, money", "Knowing me, knowing you".  

Trupa ABBA revine la Eurovision după 42 de ani

Aici se ascunde blonda de la ABBA

Ce averi au membrii trupei ABBA

Cotidianul suedez "Expressen" a comparat averile strânse de membrii formaţiei care a vândut în total 180 de milioane de albume.  Agnetha Fältskog are o avere 52 milioane de euro şi locuieşte împreună cu fiica sa, Linda (40 de ani), într-o vilă ce valorează 2 milioane de euro pe insula Helgö. Ea mai are un fiu, numit Peter (36 de ani), ambii copii fiind rezultaţi din căstoria ei cu Björn Ulvaeus, de care a divorţat în 1980. Frida Lyngstad este aproape de patru ori mai bogată decât Agnetha, având o avere estimată la 190 de milioane de euro. O mare parte din avere a moştenit-o de la prinţul Heinrich Reuss (decedat în anul 1999), care a fost soţul ei între 1992-1999.  Astăzi Frida locuieşte retrasă în Zermatt (Elveţia) şi are o proprietate în Mallorca. Ea a fost căsătorită prima oară cu Ragnar Fredriksson, între 1963-1969, şi a avut doi copii, Ann Lise-Lotte (decedată în 1998 la 31 de ani, într-un accident rutier) şi Hans (50 de ani). Averea lui Björn Ulvaeus este evaluată la 82 de milioane de euro, iar a lui Benny Andersson se ridică la 30 de milioane de euro. Björn s-a căsătorit în 1981 cu Lena Kallersjö, care i-a dăruit două fiice, Emma (31 de ani) şi Anna (27 de ani). Benny a fost căsătorit cu Anni-Frid Lyngstad între 1978-1981. Apoi s-a căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Mona Nörklit şi au un fiu, Ludvig, de 31 de ani. Celebra trupă suedeză ABBA revine cu o piesă nouă în acest an.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net