Acesta e secretul sileutei perfecte a Thaliei! S-a spus că şi-a scos coastele, dar adevărul e altul

Ultima actualizare:

    La 42 de ani, Thalia arată fenomenalFoto: Getty
La 42 de ani, Thalia arată fenomenalFoto: Getty

Are 42 de ani şi doi copii, Sabrina Sakae şi Matthew Alejandro, dar Thalia şi-a păstrat silueta de invidiat. Cu un mijloc de doar 54 cm, cântăreaţa din Mexic este încă în formă, iar fizicul ei perfect a dat naştere unor speculaţii potrivit cărora Thalia şi-a scos câteva coaste pentru a arăta perfect.

Nimic mai fals: se pare că secretul ei constă într-o dietă special făcută de vărul ei, un cunoscut nutriţionist mexican. 

Xavier Orizaga Sodi a dezvăluit că Thalia şi-a menţinut fizicul perfect tocmai pentru că mănâncă pe parcursul zilei şi se răsfaţă uneori cu ciocolată. 

"Nu a avut niciodată probleme cu greutatea pentru că mănâncă bine. Chiar şi ciocolată, pe post de gustări, pentru că are valoare nutritivă mare şi e benefică, de exemplu, pentru piele. Mânâncă multe fructe, cereale şi legume şi mereu, tocmai pentru a ţine metabolismul alert", a explicat el. 

Cât despre zvonurile că Thalia şi-a fi scos coaste pentru a-şi menţine silueta, medicul a negat totul: "A avut mereu o conformaţie minionă, dacă ar fi făcut aşa ceva, ar fi avut o cicatrice imensă". 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net