Actori care au refuzat roluri importante. Nu se gândeau că aceste filme vor avea atât de mult succes

4 august 2021
image
În anul 1998, actorul Will Smith a refuzat propunerea de a-l interpreta pe Neo din pelicula „Matrix‟. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro

Unul dintre lucrurile dificile ale meseriei de actor este să prezici succesul viitorului film în care vei juca. În timp ce unii actori sunt inspiraţi, alţii dau cu piciorul şansei uriaşe de a se remarca.

Castingul filmelor de la Hollywood este destul de riguros. Actorii trebuie să treacă prin mai multe probe şi să demonstreze că sunt potriviţi să interpreteze rolul pe care şi-l doresc. Este greu să primeşti un rol bun, de aceea foarte mulţi actori se pregătesc temeinic pentru a trece prin probele castingului. Însă, există şi actori, care nu trebuie să facă acest lucru. Lor li se propun deja rolurile şi trebuie doar să accepte sau să refuze apariţia în film.

În timp ce unii sunt încântaţi de aceste oferte, alţii le refuză fără să ştie că pot da cu piciorul unei şanse uriaşe. Ei sunt actorii care au refuzat să apară în filmele care au făcut furori în toată lumea!

Citeşte aici la ce roluri bune au renunţat starurile faimoase de la Hollywood, care au fost motivele lor şi cine a avut numai cuvinte de laudă pentru actorii care le-au luat locul!

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
printul nicolae romania crop jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
iulia parlea3 jpg
andreea marin lisabona 3 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg