Actorii de la Hollywood s-au mascat ca să-şi scoată copiii în parc


  Eva Longoria a fost fotografiată împreună cu micuţul Santiago într-un parc din Los Angeles
Eva Longoria a fost fotografiată împreună cu micuţul Santiago într-un parc din Los Angeles

Chiar dacă e pandemie, au curajul să iasă din casă! Actriţele Eva Longoria şi Diane Kruger au fost surprinse recent în parc împreună cu copiii lor. Şi-au pus măşti şi au ieşit la plimbare împreună cu micuţii adoraţi.

Eva Longoria (45 de ani) e cu adevărat o mamă “disperată”! Ea este în al nouălea cer de fericire de când îl are pe fiul său, Santiago, de 2 ani, şi petrece cât de mult timp poate împreună cu el. Eva a fost surprinsă, recent, împreună cu micuţul într-un parc din Los Angeles. Chiar dacă e risc de infectare cu coronavirus, diva şi-a pus mască şi a ieşit cu băieţelul la plimbare. Longoria spune că se simte pentru prima oară împlinită.

Diane Kruger şi-a dus fetiţa într-un parc din Beverly Hills
Diane Kruger şi-a dus fetiţa într-un parc din Beverly Hills

Tatăl micuţului, omul de afaceri mexican José Antonio Baston (51 de ani), este şi el înnebunit după micuţ. Longoria, cunoscută din serialul “Neveste disperate”, s-a măritat în 2016 cu Baston, preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume. Actriţa a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher (2002 -2004) şi cu baschetbalistul Tony Parker (2007-2011). Ea are o avere de 35 de milioane de dolari. Şi actriţa germană Diane Kruger (43 de ani) a ieşit, recent, la plimbare, cu fetiţa, de 2 ani, în parc, în Beverly Hills. Vedeta, care şi-a pus şi ea mască de protecţie împotriva COVID-19, a fost însoţită şi de partenerul ei, Norman Reedus (51 de ani). Diane şi Reedus s-au cunoscut în 2015, în timp ce turnau împreună pentru filmul ”Sky”. Nici până acum nu au vrut să dea publicităţii numele fiicei lor. Norman Reedus, cunoscut pentru rolul din filmul ”The Walking Dead: Invazia zombi”, mai are un fiu, Mingus, de 20 de ani, din relaţia cu fotomodelul Helena Christensen. Diane Kruger are o avere de 24 de milioane de dolari.

Bradley Cooper i-a pus fetei mască chirurgicală

Bradley Cooper, împreună cu micuţa Lea, pe o stradă din New York
Bradley Cooper, împreună cu micuţa Lea, pe o stradă din New York

Actorul american Bradley Cooper (45 de ani) îşi dedică tot timpul liber fiicei lui, Lea, de 3 ani, după despărţirea de fotomodelul Irina Shayk (33 ani). El a pus fetiţei mască chirurgicală, de teama coronavirusului, şi a scos-o la plimbare, recent, în New York. Starul purta şi el mască şi căra sacoşe după el. Bradley încearcă să fie cât mai prezent în viaţa fiicei sale. El s-a despărţit de Irina Shayk, anul trecut, în iunie, după o relaţie de patru ani, marcată de multe despărţiri şi împăcări, certuri şi neînţelegeri. Trăiesc amândoi în New York, pentru ca să o crească împreună pe Lea. Atât timpul, cât şi banii şi răspunderile legale pentru copil sunt împărţite la doi. Bradley Cooper are o avere de 100 de milioane de dolari.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1  Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
 Razboi Rusia Ucraina elicopter rusesc de recunoastere şi atac Kamov Ka-52 Alligator in misiune de lupta in Ucraina 27-28 mai 2022 FOTO Profimedia / Ministerul rus al Apărării
Astronauți în spațiu Captură video NASA png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg