Actorul celebru care și-a înjunghiat, violat și maltratat iubita. A fost arestat după ce a încercat să fugă de autorități

Nick Pasqual, celebrul actor de la Hollywood și-a înjunghiat fosta iubită de 20 de ori, iar apoi a încercat să fugă din Mexic. Ulterior, a fost prins de polițiști și arestat într-o închisoare din Texas.

Nick Pasqual a încercat să își omoare fosta iubită
Nick Pasqual a încercat să își omoare fosta iubită

Nick Pasqual a încercat să își omoare fosta iubită

Nick Pasqual este cunoscut din serialul „How I Met Your Mother” care a făcut furori printre fanii filmelor americane. Actorul, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de tentativă de omor, violență domestică și violare de domiciliu. Totul s-a petrecut după ce a încercat să o omoare pe Allie Shehorn, fosta sa iubită, în vârstă de 35 de ani.

În acest moment, Nick Pasqual se află într-o închisoare din Texas, însă procurorul George Gascon, din Los Angeles a promis că actorul se va întoarce în Mexic pentru a plăti pentru infracțiunea comisă. După ce și-a atacat fosta iubită, acesta a fost prins de autorități în timp ce încerca să fugă în Chihuahua, potrivit DailyMail.

„Acest incident hidos este un memento puternic al pericolelor violenței domestice. Ne vom asigura că individul responsabil pentru acest act deosebit de grav își va plăti faptele”, a declarat procurorul, potrivit sursei citate anterior. 

Allie Shehorn se află la spital pentru recuperare

Allie Shehorn se află în spital la acest moment, iar recuperarea ei este una favorabilă, potrivit celei mai recente actualizări de pe pagina GoFoundMe, care a fost creată pentru a o susține financiar pe fosta iubită a lui Nick Pasqual. S-au strâns deja 110.000 de dolari pentru îngrijirea makeup-artistei.

Publicația DailyMail a mai dezvăluit faptul că tânăra a suportat mai multe abuzuri din partea actorului, de-a lungul timpului, iar ulterior a reușit să obțină ordin de restricție împotriva lui, după ultimul incident în care acesta ar fi bătut-o cu bestialitate și ar fi intrat cu forța în locuința din Sunland. Ea a susținut că în urma acestui atac, s-a ales cu o contuzie cerebrală.

„M-a lovit peste față și în timp ce încercam să fug pe hol, mi-a apucat părul și m-a tras înapoi și am lovit podeaua lovind spatele capului de pământ”, a mărturisit Allie Shehorn.

Deși Nick Pasqual a fost arestat și acuzat de violență, acesta a fost eliberat pe cauțiune în aceeași zi, având libertatea de a o ataca pe Shehorn la doar câteva zile distanță. Conform ordinului de restricție obținut de makeup-artistă, actorul ar fi maltratat-o de mai multe ori pe cea care i-a fost iubită. Pe 29 ianuarie, anul acesta, bărbatul a bătut-o cu o curea și i-a distrus mai multe lucruri în casă. Ulterior, pe 6 martie, acesta ar fi violat-o, iar o lună mai târziu ar fi sufocat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net