Actorul Donald Sutherland, accidentat la un hotel din Capitală. Un echipaj SMURD a intervenit

simeon stalpnicul png
Donald Sutherland s-a accidentat la un hotel din București Foto: Getty

Renumitul actor Donald Sutherland s-a accidentat la un hotel din Bucureşti, iar incidentul a avut nevoie de intervenția de urgenţă a medicilor SMURD.

Donald Sutherland s-a accidentat la un hotel din Bucureşti, iar incidentul a avut nevoie de intervenția de urgenţă a medicilor SMURD. Se presupune că acesta s-ar fi împiedicat și ar fi alunecat pe scări, la hotelul unde este cazat, accidentându-se. Personalul hotelului a sunat imediat la 112, iar o echipă SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale actorului. Deși a avut nevoie de ajutorul doctorilor, se vehiculează că artistul a refuzat să fie transportat la spital, din motive necunoscute, conform Mediafax.

Actorul canadian se află în București cu scopul filmării unor secvențe pentru o nouă peliculă cinematografică. Donald Sutherland, în vârstă de 83 de ani, este un veteran al cinematografiei, având o carieră impresionantă de peste cinci decenii în spate, fiind cunoscut în special pentru filme precum „Jaf în stil italian (The Italian Job)”, „Atac de panică”, „Cold Mountain”, „Arta războiului”, „Disclosure”, sau „ A time to kill (Vremea răzbunării)”.

Printe realizările sale cele mai de seamă se numără câştigarea a două premii Globul de Aur, pentru filmele „Citizen X”  - pentru care a fost recompensat şi cu un premiu Emmy, şi "În vreme de război", din 2003, şi un premiu Golden Satellite pentru „Fără limite”.

simeon stalpnicul png
Donald Sutherland Foto:Getty
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
Evgheni Prigojin e numit și bucătarul lui Putin FOTO Profimedia
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg