Actorul Gérard Depardieu este acuzat de viol la 69 de ani

Ultima actualizare:

    Actorul Gérard Depardieu neagă cu vehemenţă acuzaţiile de violFoto: Instagram
Actorul Gérard Depardieu neagă cu vehemenţă acuzaţiile de violFoto: Instagram

Monumentul cinematografiei franceze, actorul Gérard Depardieu, este cercetat pentru viol. El a fost acuzat de abuzuri sexuale de o tânără actriţă şi dansatoare.

În vârstă de 69 de ani, actorul francez Gérard Depardieu neagă cu vehemenţă acuzaţiile de viol de care este învinovăţit de o franţuzoaică de 22 de ani. Avocatul său Hervé Temime a contracarat imediat acţiunea în justiţie depusă de tânăra actriţă şi dansatoare la jandarmeria din Lambesc (Bouches-du-Rhône). Parchetul din Aix-en-Provence a deschis imediat o anchetă preliminară înainte de a înainta dosarul la parchetul din Paris. Investigaţiile au fost încredinţate poliţiei judiciare pariziene. Reclamanta a explicat că a fost abuzată sexual de două ori de actorul Gérard Depardieu. S-a întâmplat cu prilejul unor repetiţii neoficiale pentru o piesă de teatru. Faptele s-au derulat la domiciliul parizian al starului, în zilele de 7 şi 13 august. Potrivit unei surse apropiate de dosar, tânăra se afla la mama ei când i s-a făcut rău din cauza celor petrecute şi mama sa a decis să depună plângere. Acuzaţiile de viol împotriva actorului Gérard Depardieu au apărut după o serie de cazuri similare din lumea cinematografului mondial, între care s-a numărat şi cel al producătorului american Harvey Weinstein, de la care s-au declanşat scandaluri după scandaluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net