Actorul Gerard Depardieu, primele declarații după ce a fost inculpat pentru viol: „Sunt nevinovat şi nu mă tem de nimic”

Ultima actualizare:

    Gerard Depardieu susține că este nevinovatFoto: Getty Images
Gerard Depardieu susține că este nevinovatFoto: Getty Images

Actorul francez Gérard Depardieu a ales să răspundă acuzaţiilor lansate contra lui de o tânără actriţă care a făcut plângere pentru viol. Este pentru prima dată când vorbeşte public de la inculparea sa în decembrie, potrivit Le Figaro.

„Nu există nicio dovadă, nu există nimic contra mea şi deci sunt senin", a explicat actorul. "Nu pot decât să resping şi mai cla, aşa cum am făcut-o în faţa anchetatorilor, toate acuzaţiile". 

El explică că are „un sentiment de tristeţe şi de perplexitate în faţa unei poveşti total nefondate" şi nu înţelege "rumoarea mediatică stârnită de o anchetă" pe care o consideră "închisă". 

„Pentru mine, ancheta a fost închisă din lipsă de probe. La tribunal, îmi voi reafirma nevinovăţia", a adăugat el. „Sunt nevinovat şi nu am de ce să mă tem". El a precizat de altfel că are întâlnire pe 10 martie cu anchetatorii. 

Actorul a vorbit despre „o epocă dominată de un flux continuu şi nemilos de informaţii care sunt aruncate pe internet". „Este ca şi cum am trăi cu o cască în permanenţă care difuzează veşti proaste şi informaţii adesea false sau părtinitoare. Detest asta", a explicat el, potrivit news.ro.

Gérard Depardieu, 72 de ani, a fost inculpat pe 16 decembrie penru "violuri" şi "agresiuni sexuale" pe care le-ar fi comis în vara lui 2018. Acuzaţiile au fost făcute de o tânără actriţă. Aceasta, în vârstă de 20 de ani, a depus plângere iniţial la jandarmeria din Lambesc (Bouches-du-Rhône) la sfârşitul lui august 2018. În procesul verbal, ea îl acuza pe actor de două violuri şi agresiuni sexuale care au avut loc la domiciliul parizian al starului, un hotel particular din departamentul VI, pe 7 şi 13 august 2018. Potrivit unei surse apropiate dosarului, actorul este un prieten de familie al victimei. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net