Actorul Thomas Jefferson Byrd a fost împuşcat mortal sâmbătă noapte în Atlanta

image
Actorul Thomas Jefferson Byrd a fostîmpușcat de mai multe ori în spate Sursa foto: Variety

Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost împuşcat mortal în Atlanta, potrivit poliţiei locale citate de Variety. Byrd, în vârstă de 70 de ani, a fost ucis cu mai multe focuri de armă sâmbătă noapte.

Sâmbătă noapte, poliţia a fost alertată cu privire la o persoană rănită, care fusese împușcată. Medicii chemaţi la faţa locului l-au identificat pe actorul Thomas Jefferson Byrd şi au pronunţat decesul. Moartea sa a fost cauzată de mai multe răni în spate provocate de o armă de foc. Departamentul de poliţie din Atlanta a transmis că investigaţia continuă.

Actorul Thomas Jefferson Byrd a jucat în mai multe filme ale lui Spike Lee, între care „Clockers”, „Get on the Bus”, „Bamboozled”, „Chi-Raq”, „Red Hook Summer”, „Girl 6” şi „Da Sweet Blood of Jesus”. El a jucat şi în „Brooklyn’s Finest” al lui Antoine Fuqua, în filmul biografic „Ray” şi în „Set It Off” al lui F. Gary Gray.

Duminică, Lee a scris pe Instagram: „Sunt atât de trist să anunţ decesul tragic al fratelui nostru iubit Thomas Jefferson Byrd, noaptea trecută, în Atlanta, Georgia”.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ion Hristescu png
3 paula seling png png
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
Haaland jpeg
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png