Actriţa care spune că a văzut O FANTOMĂ în camera de hotel

Ultima actualizare:

    Keira Knightley
Keira Knightley

Actriţa Keira Knightley a afirmat, în cadrul emisiunii "The Tonight Show" a cărui gazdă este Jay Leno, că a zărit o fantomă în camera sa de hotel.

Keira, în vârstă de 27 de ani, a povestit cum a fost vizitată de un spirit în timp ce se afla într-o cameră de hotel, potrivit The Sun.

Îngrijorată că ar putea părea "nebună", Keira i-a spus lui Leno: "Nu cred în fantome, dar am văzut una şi nu ştiu cum altfel să explic asta".

Dezvăluirea sa a fost întâmpinată cu hohote de râs din partea publicului, fapt care a făcut-o pe actriţă să se îmbujoreze, dar nu a determinat-o să se oprească din povestit.

"Stăteam la un hotel din Los Angeles şi mama a venit să stea cu mine. Eram foarte norocoasă: aveam o cameră frumoasă cu dormitor şi sufragerie. Am păşit în sufragerie şi, cum am ieşit din duş, am văzut un tip care stătea pe canapea. Avea o cămaşă, păr negru tuns scurt şi l-am salutat, dar în secunda următoare a dispărut", a povestit Keira.

Când Jay a întrebat-o, intrigat, ce s-a petrecut apoi, tânăra vedetă a răspuns: "Mama a venit şi a întrebat cu cine vorbeam, iar eu i-am spus că era un bărbat acolo".

Actriţa a argumentat chiar că nu băuse în acea zi şi totul s-a petrecut dimineaţa, astfel încât varianta "fantomei" i s-a părut cea mai plauzibilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net