Actrița din "Tigru şi dragon", cerută în căsătorie cu ajutorul unei drone

Ultima actualizare:

    Ziyi Zhang a devenit cunoscută datoprită rolului din "Tigru şi dragon"Foto: Arhivă personală
Ziyi Zhang a devenit cunoscută datoprită rolului din "Tigru şi dragon"Foto: Arhivă personală

Actriţa chineză Ziyi Zhang, protagonista filmului "Tigru şi dragon", îşi va uni destinul cu cel al iubitului ei, un muzician celebru în Asia, după ce acesta a cerut-o în căsătorie cu ajutorul unei drone.

La petrecerea organizată cu ocazia celei de-a 36-a aniversări a actriţei chineze, iubitul acesteia, Wang Feng, i-a trimis logodnicei sale o dronă albă ce purta un inel cu diamant, înainte de a îngenunchea în faţa ei şi de a-i cere să se căsătorească cu el, a anunţat presa chineză oficială. Ziyi Zhang a acceptat cererea în căsătorie, în aplauzele invitaţilor de la acea petrecere.

La o zi după petrecere, Ziyi Zhang a publicat pe contul ei de pe o reţea de socializare o fotografie cu un foc de artificii, însoţită de cuvântul "Da!". Wang Feng, partenerul ei de viaţă, este un veritabil star rock în China şi a mai fost căsătorit de două ori, scrie Mediafax.

Ziyi Zhang a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolului principal pe care l-a interpretat în "Tigru şi dragon", un film de arte marţiale regizat de Ang Lee. Deşi a fost turnat în dialectul mandarin, acest lungmetraj a devenit un film cult şi s-a bucurat de un succes uriaş în Occident.

Ziya Zhang a jucat în aproape 30 de filme şi, pe lângă "Tigru şi dragon", s-a făcut remarcată şi în alte filme precum "Ora de vârf 2", "Musa, prinţesa războinică", "Casa săbiilor zburătoare", "Memoriile unei gheişe", "Ţestoasele Ninja", "Legături periculoase" şi "Mare Maestru".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net