Actrița Doris Day a murit la 97 de ani. S-a stins din cauza pneumoniei

Ultima actualizare:

    Doris Day a murit la 97 de ani din cauza pneumonieiFoto: Getty
Doris Day a murit la 97 de ani din cauza pneumonieiFoto: Getty

Actrița Doris Day, una dintre figurile legendare ale Hollywood-ului anilor '50-'60 a murit din cauza pneumoniei. Avea 97 de ani. Vestea a fost transmisă de către fundația sa. Doris Day a jucat alături de actori mari, precum Clark Gable sau Cary Grant.

La 50 de ani, Doris s-a retras din lumea strălucitoare a Hollywood-ului pentru a-și trăi marea pasiune: salvarea animalelor, motiv pentru care a creat o organizație în acest sens.

A primit două stele pe Hollywood Walk of Fame, una pentru activitatea în film și una pentru cea în muzică. Activismul lui Day a fost recunoscut oficial în 2004, când președintele George W. Bush i-a acordat Medalia Prezidențială pentru libertate, pentru munca sa în numele bunăstării animalelor.

Până nu demult, Doris se afla într-o condiție fizică excelentă pentru vârsta ei, însă a contractat o pneumonie agresivă care a pus-o la pat și care a și dus la moartea sa, anunță Daily Mail, care notează și că aceasta a fost înconjurată de cei dragi până în ultimele clipe.

Doris Day, o legendă a Hollywood-ului anilor "50-'60
Doris Day, o legendă a Hollywood-ului anilor "50-'60

Pe lângă cariera extraordinară în lumea filmului, Doris Day este cunoscută și pentru muzica sa. "Que Sera, Sera" sau "Sentimental Journey" sunt doar două dintre hiturile ei. Doris Day este câștigătoare de Oscar și de Grammy. A fost căsătorită de păatru ori și a avut doar un fiu, care a murit în 2004. Singura ei rudă apropiată rămasă în viață este un nepot.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png