Actriţa Mary Pat Gleason, din „Basic Instinct” și „Friends”, a murit la 70 de ani! Cauza, o boală nemiloasă


    Actrița Mary Pat Gleason a murit de cancerFoto: Getty Images
Actrița Mary Pat Gleason a murit de cancerFoto: Getty Images

Mary Pat Gleason, celebra actriță americană care a jucat în ecranizări cunoscute precum „Friends”, „Desperate Housewives” sau „Basic Instinct”, a murit răpusă de cancer. Tristul anunț a fost făcut de agentul regretatei artiste. Femeia avea 70 de ani.

Actriţa americană Mary Pat Gleason, care a jucat în special rolul infirmierei din „Friends”, a murit de cancer, la vârsta de 70 de ani, informează Variety.Decesul a fost anunţat de agentul acesteia. 

Mary Pat Gleason și-a făcut debutul în anii 1980 în serialul „Texas". A devenit cunoscută telespectatorilor și datorită serialului „Mom", de la CBS. A mai apărut în episoade din „The Blacklist" şi „American Housewifes" în ultimii ani.

Gleason a jucat și în celebrul serial de comedie „Friends", unde a interpretat în al patrulea episod din primul sezon o infirmieră antipatică. Mai recent, ea a bifat roluri și în „Sex and the City", „Malcom", „Grey's Anatomy" sau „Desperate Housewives"..

În cinema, ea a jucat cu regizori precum Paul Verhoeven ("Basic Instinct") şi cu fraţii Coen ("Dragostea costă"). Aceasta a avut o predilecţie pentru comediile romantice pentru adolescenţi precum "A Cinderella Story" cu Hilary Duff sau "Sierra Burgess Is a Loser", difuzat de Netflix, notează news.ro.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg