Actrița Shannen Doherty a împlinit 49 de ani. De pe culmile gloriei, în ghearele cancerului. Ce mesaj a scris de ziua ei

Ultima actualizare:
Shannen, în timpul chimioterapiei
Shannen, în timpul chimioterapiei

Shannen Doherty, actrița care a marcat adolescența a milioane de oameni care au crescut cu celebrul serial Beverly Hills 90210, duce acum cea mai grea luptă din viața ei: cancerul în fază terminală. Frumoasa brunetă, care a dat viață personajului Brenda Walsh, a împlinit 49 de ani pe 12 aprilie. Pe Instagram nu a găsit putere să se afișeze bucuroasă că e ziua ei, ci a publicat un mesaj profund, legat de contextul în care ne aflăm cu toții: pandemia de coronavirus.

Serialul “Beverly Hills, 90210” a avut premiera în 1990 la canalul de televiziune Fox TV și a devenit rapid un fenomen mondial. Jason Priestley (50 de ani), Jennie Garth (48 de ani), Ian Ziering (56 de ani), Gabrielle Carteris (59 de ani), Brian Austin Green (46 de ani), Tori Spelling (46 de ani), regretatul Luke Perry (1966-2019) și Shannen Doherty (49 de ani) au dat viață unor personaje cu care s-au identificat milioane de adolescenți.

Boli, divorţuri, trădări în dragoste şi chiar moartea, cu asta s-au confruntat actorii după încheierea filmărilor
Boli, divorţuri, trădări în dragoste şi chiar moartea, cu asta s-au confruntat actorii după încheierea filmărilor

Viețile tuturor au fost marcate de drame, însă cea mai mare tragedie care a lovit distribuția serialului Beverly Hills s-a produs pe 4 martie 2019, când actorul Luke Perry, interpretul lui Dylan McKay, a murit în urma unui atac cerebral. Însă iată că și iubita lui din serial, Brenda Walsh, interpretată de Shannen Doherty, a fost purtată de viață de pe culmile gloriei, pe culmile disperării.

Shannen Doherty şi Luke Perry, în „Beverly Hills, 90210“
Shannen Doherty şi Luke Perry, în „Beverly Hills, 90210“

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în 2015

Shannen a fost diagnosticată cu cancer mamar în februarie 2015, și-a extirpat ambii sâni și, când credea că pericolul a trecut, medicii au descoperit că boala se extinsese la ganglionii limfatici. A dus o luptă cruntă cu nemiloasa maladie, a făcut ședințe de chimioterapie și radioterapie, documentând toate stările prin care a trecut pe contul personal de Instagram.


    Shannen, în timpul chimioterapieifoto: Instagram
Shannen, în timpul chimioterapieifoto: Instagram

În vara lui 2017, actriţa a prins aripi când a aflat că boala intrase în remisie, însă în februarie 2020 a cunoscut cel mai urât coșmar din viața ei: cancer la sân de gradul patru. ”Este greu să vorbesc despre asta, dar este o chestiune de zile până când acest lucru își va lăsa amprenta asupra mea și îmi va cădea părul din cap. Am cancer în stadiul patru. Cancerul s-a întors. De aceea, prefer să dau anunțul chiar eu”, a declarat ea la 4 februarie în timpul emisiunii ”Good Morning America”. De atunci, actrița ia viața așa cum vine, se bucură de fiecare clipă și nu a abandonat micile plăceri cotidiene: sala de sport, ieșirile cu prietenii, poveștile cu fanii ei de pe Instagram.

Mesajul lui Shannen Doherty de ziua ei

Ce-i drept, acum stă și ea izolată, din cauza pandemiei de coronavirus, iar pe 12 aprilie, în ziua în care a împlinit vârsta de 49 de ani, a publicat pe Internet un mesaj de suflet, care circulă în această perioadă, devenind viral: "Am adormit într-o lume și ne-am trezit în alta. Dintr-o dată, Disney nu mai are magie, Parisul nu mai e romantic, New York nu mai strălucește, Marele Zid Chinezesc nu mai e o fortăreață, iar Mecca este goală. Îmbrățișările au devenit, dintr-o dată, arme, iar faptul că nu ne mai vizităm părinții și prietenii s-a transformat într-un gest de iubire. Dintr-o dată, realizezi că puterea, frumusețea și banii nu valorează nimic și că nu-ți pot asigura oxigenul pentru care te lupți. Planeta își continuă viața. Doar oamenii au fost închiși. Cred că ne trimite un mesaj: nu ești indispensabil. Aerul, pământul, apa, cerul sunt ok fără tine. Când te întorci, amintește-ți că tu ești oaspetele meu, nu gazda".

Căsătorită de trei ori

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswarienko, pe care l-a cunoscut la o petrecere, în 2008, pe vremea când acesta era însurat cu Taryn band. Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.

Citește și:

Shannen Doherty luptă cu cancerul de gradul IV și în sala de sport! Cum arată vedeta la 48 de ani

Ce mai fac actorii din „Beverly Hills 90210”, idolii unei generaţii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net