Actriţa Sonia Darrin, cunoscută pentru rolul din filmul «The Big Sleep», a murit la vârsta de 96 de ani

Ultima actualizare:

    Foto Pinterest
Foto Pinterest

Actriţa Sonia Darrin, parteneră a lui Humphrey Bogart în filmul „The Big Sleep”, a murit la vârsta de 96 de ani, informează The Hollywood Reporter.

Actriţă şi dansatoare, Darrin a murit pe 19 iulie din cauza naturale, într-un spital din New York, a anunţat fiul ei, Mason Reese. Ea se recupera cu greu după ce, toamna trecută, a suferit o fractură la şold.

A jucat roluri secundare în filme ca „The Corsican Brothers” (1941), „The Hard Way” (1943) şi „Frankenstein Meets the Wolf Man” (1943). Darrin a dat probă pentru „The Big Sleep” (1946) şi a fost angajată de regizorul Howard Hawks.

„Toate celelalte fete erau foarte agresive şi am vrut să le arăt ce fată bună eram”, a declarat ea în 2016 pentru New York Post, într-unul dintre puţinele interviuri acordate de-a lungul vieţii.

Născută pe 16 iunie 1924, pe nume Sonia Paskowitz, în Texas, s-a îndrăgostit de film încă din copilărie. Familia ei s-a mutat în San Diegoo, apoi în Pasadena, iar în adolescenţă ea a luat lecţii de dans de la Adolph Baum. Coregrafului i-a fost cerut să colaboreze pentru „The Corsican Brothers” şi el şi-a adus câţiva elevi, astfel Darrin a apărut într-una dintre scene.

A mai lucrat cu June Lockhart şi Hugh Beaumont la „Bury Me Dead” (1947) şi a avut roluri secundare în „I, Jane Doe” (1948), „Caught” (1949) şi „Federal Agent at Large” (1950) înainte de a părăsi Hollywood-ul. 

Sonia Darrin s-a mutat la New York, unde a fost model pentru agenţia Eileen Ford.

A revenit în atenţia publicului în anii 1970, când a apărut alături de fiul ei, pe atunci star al reclamelor, la „The Mike Douglas Show”. Ea a participat la peste 30 de ediţii ale emisiunii, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net