Adele a ajuns la talie de viespe. Solista nu se mai oprește din slăbit și a șocat la o petrecere cu rochia mulată

Ultima actualizare:
Așa arată Adele (stânga) acum, după ce a slăbit mai bine de 30 kg. Aici, alături de vedeta TV Kinga Rusin
Așa arată Adele (stânga) acum, după ce a slăbit mai bine de 30 kg. Aici, alături de vedeta TV Kinga Rusin

Adele a slăbit spectaculos, iar impactul vizual este de-a dreptul șocant. Formele de odinioară au devenit istorie, iar acum solista cu voce de aur își evidențiază, mândră, talia de viespe. În cea mai nouă imagine de pe Instagram, Adele apare cu chipul atât de subțiat, încât nici măcar fanii nu ar mai recunoaște-o din prima.

Transformarea lui Adele (31 de ani) a început după divorțul de anul trecut, din luna septembrie. În octombrie, vedeta a început să țină un regim alimentar strict, iar rezultatele s-au văzut rapid. La începutul anului, Adele, care are o avere de 190 de milioane de dolari, a fost surprinsă pe o plajă însorită pe pe insula Anguilla, din Caraibe, alături de colegul ei, Harry Styles (25 de ani), care a fost în trupa One Direction. Atunci a fost primul șoc legat de înfățișarea ei. Dar iată că ceea ce a urmat ne-a convins că Adele nu se oprește din slăbit până nu devine manechin. Duminică noapte, imediat după gala Premiilor Oscar, Adele și-a făcut apariția la o petrecere, iar apariția ei i-a lăsat cu gura căscată pe invitații de cinci stele, printre care s-au numărat Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kim Kardashian, Kanye West și multe alte celebrități.


    Așa arată Adele (stânga) acum, după ce a slăbit mai bine de 30 kg. Aici, alături de vedeta TV Kinga Rusinfoto: Instagram
Așa arată Adele (stânga) acum, după ce a slăbit mai bine de 30 kg. Aici, alături de vedeta TV Kinga Rusinfoto: Instagram

Vedeta TV Kinga Rusin a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Adele și trebuie să o credem pe cuvânt, căci femeia din imagine nu mai are nici o legătură cu artista care cânta, în 2010, "Rolling in the deep".

Cu fața subțiată, cu pomeții conturați, cu talia de viespe evidențiată de rochia mulată, cu imprimeu-leopard, Adele pare o cu totul altă persoană. Și chiar este, căci, cele 30 de kilograme pierdute înseamnă o realizare uriașă pentru oricine ține o dietă. 

"Arăta atât de diferit, era frumoasă și aproape de nerecunoscut. Și-a scos pantofii și a dansat, apoi a stat de vorbă cu Nicole Richie", a povestit o sursă de la petrecere pentru revista People. O altă persoană s-a arătat la fel de șocată: "Arăta incredibil, avea o talie minusculă, un chip frumos, siluetă de clepsidră în rochia-leopard, cu mărgele", a declarat un alt invitat pentru sursa citată. 

Citește și:

Adele a slăbit 19 kg după ce a renunţat complet la un aliment

Ce s-a întâmplat cu Adele? Britanica a slăbit şi arată ca o altă femeie

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png