Adevărata față a divelor. Surprinse fără machiaj, pe stradă


    Mel C, fără machiajFoto: Profimedia
Mel C, fără machiajFoto: Profimedia

Machiajul este cel mai folosit și util „truc” de înfrumusețare, iar absenţa lui poate scoate la iveală, în unele cazuri, celebrele cearcăne, probleme de ten sau riduri care obișnuiesc să umbrească frumuseţea. Vedetele nu fac excepție!

Ca în fiecare an, chiar și unele dintre cele mai cunoscute dive de la Hollywood aleg uneori varianta cea mai naturală de a ieși din casă, fără pic de produse cosmetice pe față, de care probabil sunt sătule. Și pe bună dreptate. Machiajul puternic folosit pentru videoclipuri, emisiuni sau filme poate intra în contradicție cu tenul, care mai vrea să și respire, din când în când.

Astfel, paparazzi stau mereu pregătiți pentru a surprinde acest tip de ieșiri, chiar dacă uneori le e și lor greu să le mai recunoască pe dive, care pot arăta extrem de diferit fără machiajul cu care ne-au obișnuit. Totuși, există și situații în care vedetele arată extrem de naturale fără cosmetice, asta dacă au grijă de tenul lor. 

Cele mai cunoscute dive de la Hollywood, surprinse fără machiaj

Chiar dacă pe ecran par impecabile, cu toții mai avem uneori și zile proaste în care părem mai obosiți sau tenul decide să ne facă mici „surprize”, iar starurile nu fac nici ele excepție de la această regulă.

Chiar și unele dintre cele care sunt considerate cele mai frumoase dive la Hollywood au momente în care, fără machiaj, nu mai par ca scoase din vitrină. Paparazzi știu deja aceste lucruri și stau mereu la pândă pentru a surprinde momentul perfect în care frumoasele Hollywood-ului fac orice greșeală. Sub radarul lor, anul acesta se află și nume mari și sonore precum Halle Berry, Sandra Bullock, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Cardi B sau Ana de Armas.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png