Adevărul despre „accidentul“ sânului dezgolit din finala Super Bowl. Ce a plănuit, de fapt, Janet Jackson

image
Incidentul produs în cadrul finalei din 1 februarie 2004 a rămas întipărit în memoria publicului @profimediaclickpentrufemei.ro

Finala campionatului de fotbal american (NFL), Super Bowl, aşa cum este cunoscută, este unul dintre cele mai urmărite evenimente televizate din lume. Şi, poate mai mult decât meciul în sine, show-ul care are loc în pauză şi care aduce pe scenă legende ale muzicii este atracţia serii. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 7 februarie, iar artistul invitat este The Weekend.

Pentru mulţi telespectatori, adevăratul eveniment este acest show de 15 minute, care, de-a lungul timpului, a adus pe scenă vedete precum Michael Jackson, Rolling Stones, Madonna, Aerosmith, Prince, Jennifer Lopez, U2 sau Beyoncé. Însă cu-adevărat memorabil a rămas spectacolul din 2004, ai cărui protagonişti au fost Justin Timberlake, Janet Jackson şi... sânul lui Janet Jackson.

Show-urile din pauza finalei de fotbal american datează din anii ʼ60, însă cel care a deschis seria concertelor cu-adevărat grandioase a fost Michael Jackson, în 1993. 11 luni l-au curtat organizatorii, dar staff-ul artistului refuzat constant.

Citește aici ce l-a făcut să accepte până la urmă să susțină un concert și care este povestea dezgolirii sânului surorii Janet Jackson, care a fost victima unei „defecţiuni a costumului“, defecțiune care a adus postului CBS o amendă de 550.000 de dolari.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
gazprom conducta
corina sirghi taraful jean americanu foto dana cotovanu jpeg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg