Adevarul despre coafura controversată pe care Halle Berry a afișat-o la Premiile Oscar

Ultima actualizare:

    Diva a șocat pe toată lumea cu apariția sa pe covorul roșu
Diva a șocat pe toată lumea cu apariția sa pe covorul roșu

Coafura de la gala Oscar a lui Halle Berry a fost ”falsă”, a dezvăluit însăși diva. Noul său look a dat naștere la discuții aprinse.

Halle Berry (54 de ani), care a venit pe covorul roșu cu un nou look, cu o coafură bob, și împreună cu iubitul său, muzicianul Van Hunt (51 de ani), la gala Oscar, care a avut loc la 25 aprilie, a provocat multe discuții. Diva cu averea de 90 de milioane de dolari a purtat o rochie mov sexy marca Dolce & Gabbana, care a fost foarte admirată. În schimb, noua sa coafură a fost criticată de multă lume. Iată că diva a dezvăluit recent care e adevărul în privința părului scurt pe care l-a avut la gala Oscar. Diva zice că tunsoarea bob a fost, de fapt, falsă. ”Coafura bob de la gala Oscar... este o glumă”, a scris recent Halle pe o rețea socială, lângă o fotografie în care apare cu părul lung.

Halle Berry, topless cu iubitul. La 54 de ani, nu are nicio inhibiţie

FOTO Halle Berry a pozat fără sutien în ziua în care a împlinit 53 de ani

Fanii s-au bucurat

Milioane de fani s-au bucurat de faptul că tunsoarea a fost falsă. Cu toții i-au scris că o plac cu părul lung. Vedeta, care are o avere de 90 de milioane de dolari, recunoaște că este îndrăgostită lulea de cântărețul Van Hunt. Relația lor a început în această vară, iar în septembrie vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Ea are un fiu, Maceo, de 7 ani, din căsnicia cu Olivier Martinez (55 de ani), și o fiică, Nahla, de 12 ani, din relația cu fotomodelul Gabriel Aubry (44 de ani). Halle Berry a înflorit după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. ani. Actriţa a mai fost căsătorită cu David Justice, între 1993 şi 1997 și Eric Benét, între 2001 și 2005. Ea a avut o relaţie cu Gabriel Aubry, între 2005–2010. Coafura de la gala Oscar a lui Halle Berry a fost ”falsă”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net