Adevarul despre coafura controversată pe care Halle Berry a afișat-o la Premiile Oscar

Ultima actualizare:

    Diva a șocat pe toată lumea cu apariția sa pe covorul roșu
Diva a șocat pe toată lumea cu apariția sa pe covorul roșu

Coafura de la gala Oscar a lui Halle Berry a fost ”falsă”, a dezvăluit însăși diva. Noul său look a dat naștere la discuții aprinse.

Halle Berry (54 de ani), care a venit pe covorul roșu cu un nou look, cu o coafură bob, și împreună cu iubitul său, muzicianul Van Hunt (51 de ani), la gala Oscar, care a avut loc la 25 aprilie, a provocat multe discuții. Diva cu averea de 90 de milioane de dolari a purtat o rochie mov sexy marca Dolce & Gabbana, care a fost foarte admirată. În schimb, noua sa coafură a fost criticată de multă lume. Iată că diva a dezvăluit recent care e adevărul în privința părului scurt pe care l-a avut la gala Oscar. Diva zice că tunsoarea bob a fost, de fapt, falsă. ”Coafura bob de la gala Oscar... este o glumă”, a scris recent Halle pe o rețea socială, lângă o fotografie în care apare cu părul lung.

Halle Berry, topless cu iubitul. La 54 de ani, nu are nicio inhibiţie

FOTO Halle Berry a pozat fără sutien în ziua în care a împlinit 53 de ani

Fanii s-au bucurat

Milioane de fani s-au bucurat de faptul că tunsoarea a fost falsă. Cu toții i-au scris că o plac cu părul lung. Vedeta, care are o avere de 90 de milioane de dolari, recunoaște că este îndrăgostită lulea de cântărețul Van Hunt. Relația lor a început în această vară, iar în septembrie vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Ea are un fiu, Maceo, de 7 ani, din căsnicia cu Olivier Martinez (55 de ani), și o fiică, Nahla, de 12 ani, din relația cu fotomodelul Gabriel Aubry (44 de ani). Halle Berry a înflorit după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. ani. Actriţa a mai fost căsătorită cu David Justice, între 1993 şi 1997 și Eric Benét, între 2001 și 2005. Ea a avut o relaţie cu Gabriel Aubry, între 2005–2010. Coafura de la gala Oscar a lui Halle Berry a fost ”falsă”.

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg