Adio, dar rămân cu tine! Motivele pentru care megastarurile refuză să divorţeze


    Despărţiţi, dar nu şi divorţaţi
Despărţiţi, dar nu şi divorţaţi

Trăiesc separat de ani buni, abia dacă îşi mai vorbesc atunci când se întâlnesc, dar tot nu vor să divorţeze. La Hollywood, fiecare relaţie îşi are momentul ei de extaz şi culminează în agonie. Infidelităţile, problemele cu drogurile sau alcoolul sau pur şi simplu degradarea sentimentelor iniţiale, cam astea ar fi principalele cauze ale despărţirilor.

Însă în cazuri precum cele ale lui Arnold Schwarzenegger – Maria Shriver, Ben Affleck - Jennifer Garner, Danny DeVito – Rhea Perlman şi Brad Pitt – Angelina Jolie, în ciuda faptului că s-au separat, ambele părţi nu vor să audă de divorţ. Iată de ce?

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver trăiesc separat din 2011
Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver trăiesc separat din 2011

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger (70 de ani s-a căsătorit cu Maria Shriver (62 de ani) în 1986. Au o avere comună de 400 de milioane de dolari, constând în diferite proprietăţi şi acţiuni plasate prin intermediul fondurilor de investiţii. Cei doi s-au separat în urmă cu şase ani, când a izbucnit scandalul provocat de menajera Mildred Baena. Aceasta a rămas însărcinată cu Arnold şi i l-a dăruit pe Joseph Baena (20 de ani). Maria l-a izgonit din casă pe Arnold care trăieşte de aproape doi ani o poveste de dragoste cu antrenoarea de fitness de 43 de ani Heather Milligan. Gurile rele spun că atât Arnold cât şi Maria Shriver au renunţat la divorţ pentru a nu pune în pericol moştenirea ce le revine celor patru copii: Christopher (20 de ani), Patrick (24 de ani), Christina (26 de ani) şi Katherine (27 de ani)

Ben Affleck şi Jen Garner se întâlnesc doar în timpul programului de vizitare a copiilor
Ben Affleck şi Jen Garner se întâlnesc doar în timpul programului de vizitare a copiilor

Ben Affleck şi Jennifer Garner

Păreau cel mai solid cuplu de la Hollywood. Ben Affleck (45 de ani) şi Jennifer Garner (45 de ani) s-au căsătorit în 2005. Când împlineau exact 10 ani de căsnicie, Ben a dat cu mucii în fasole. A fost surprins de soţie că o înşela cu bona copiilor, tânăra blondă Christine Ouzounian. Ei au o avere comună de aproximativ 166 de milioane de dolari. Conform Forbes, averea lui Jennifer este de 60 de milioane de dolari. Ben s-a cuplat cu producătoarea Lindsay Shookus (37 de ani) şi a fost internat la dezintoxicare. Jennifer Garner a întârziat divorţul pentru a-şi menaja fostul soţ de o depresie care îi poate fi fatală din cauza alcoolismului. Eu ai trei copii împreună: Violet (12 ani), Seraphina (8 ani)  şi Samuel (5 ani).

Danny DeVito a înşelat-o toată viaţa lui pe Rhea Perlman
Danny DeVito a înşelat-o toată viaţa lui pe Rhea Perlman

Danny DeVito şi Rhea Perlman

Danny DeVito (73 de ani) s-a însurat cu Rhea Perlman (69 de ani) în 1982. Cei doi foşti colegi de platou din serialul “Taxi” au trei copii împreună: pe Lucy DeVito (34 de ani), Daniel J. DeVito (20 de ani) şi Grace Fan DeVito (22 de ani). În ciuda aparenţelor, actorul de 1,47 metri înălţime este un mare cuceritor. Conform apropiaţilor, el a înşelat-o de nenumărate ori pe Rhea care i-a iertat de fiecare dată infidelităţile. Ei au o avere comună de 70 de milioane de dolari, realizată pe perioada mariajului. Danny DeVito a fost diagnosticat cu sindromul bipolar şi ar fi avut tentative suicidale. Acesta ar fi motivul pentru care Rhea nu a depus actele de divorţ: vrea să îl menajeze ăe Danny, aşa cum a făcut o viaţă întreagă.

simeon stalpnicul png

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Brad Pitt (53 de ani) şi Angelina Jolie (42 de ani) au pus punct unei relaţii de 12 ani în luna septembrie 2016. Totul a pornit de la o discuţie pe ton ridicat dintre Brad şi Maddox (16 ani) fiul lor adoptiv. Brad băuse cam mult whiskey şi a reacţionat în consecinţă. Angelina a luat atitudine şi l-a îndepărtat din viaţa de familie. În luna aprilie a acestui an avocaţii ei au „îngheţat” procedurile de divorţ. Cei doi soţi şi-au împărţit averile celor şase copii, pentru a le asigura un viitor lipsit de griji. Brad are o avere de 240 de milioane de dolari, iar Angelina de 160 de milioane. Apropiaţii susţin că Shiloh (11 ani), Maddox (16 ani), Vivienne şi Knox (9 ani), Zahara (12 ani) şi Pax Thien (14 ani) fac eforturi imense pentru ca părinţii lor să se împace. În plus, apropiaţii sunt convinşi că Angelina încă îl mai iubeşte pe rebelul Brad.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
FotoJet (11) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png