Adio, Emmanuelle!

18 octombrie 2012
image
Sylvia Kristel

Un simbol al filmelor erotice la sfârşit de drum. Sylvia Kristel, vedeta filmelor erotice, din anii ‘70 şi ‘80, a murit în somn. Frumoasa “Emmanuelle”, ajunsă o ruină din cauza cancerului la gât şi ficat, s-a stins în noaptea de miercuri spre joi, la Amsterdam.

Actriţa olandeză Sylvia Kristel a murit la numai 60 de ani, sleită de metastaze şi citostatice, după ce mai multe luni a fost în comă. Sfârşitul i-a fost grăbit de un accident vascular cerebral survenit în iulie, când a fost găsită fără cunoştinţă de fiul ei, Arthur (37 de ani), care a sperat până în ultima clipă că o mai putea salva. Trupul firav al vedetei ajunsese o umbră a a corpului ei superb, care a pus pe jar milioane de bărbaţi din întreaga lume. În 2001 a fost diagnosticată cu cancer la gât, de care s-a îmbolnăvit din cauza fumatului excesiv, de la vârsta de 11 ani.

Apoi cancerul i-a cuprins şi ficatul, iar durerile au chinuit-o cumplit. Fiica unui campion de tir, Kristel a lucrat mai întâi ca secretară după care, la 17 ani, a devenit manechin şi a câştigat concursul Miss TV Europe. În anii de glorie, şi-a distrus viaţa din cauza abuzurilor de droguri, alcool şi tutun, dar şi a relaţiilor destructive cu bărbaţi mult mai în vârstă decât ea. Arthur este rodul relaţiei sale cu scriitorul belgian Hugo Claus, bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult, deşi era cu 27 de ani mai vârstnic ca ea. Înmormântarea va avea loc în cerc restrâns, după cum şi-a dorit actriţa.

A jucat în 40 de filme erotice

S-a născut la 28 septembrie 1952, la Utrecht, OlandaVedetă a filmelor erotice în anii 1970 şi 1980A devenit cunoscută în 1974, când a jucat în primul film din seria “Emmanuelle”A jucat în 40 de pelicule erotice.A fost căsătorită cu un om de afaceri american, timp de 5 luni, şi cu producătorul de film Phillippe BlotÎnainte de a muri, a trăit 10ani cu producătorul de radio belgian Fred De Vree

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
Victoria Beckham (4) jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg