Aici era bătută măr Tina Turner

Ultima actualizare:

    Camera în care  Tina dormea cu Ike
Camera în care Tina dormea cu Ike

A fost martora unor scandaluri de nedescris! Reşedinţa View Park în care Tina Turner, una dintre cele mai de succes cântăreţe din toate timpurile, a fost bătută de fostul soţ, Ike, s-a vândut în sfârşit.

Dacă ar putea povesti, pereţii vilei de lux din Los Angeles l-ar îngrozi pe cel care a cumpărat-o recent cu 870.000 de dolari. Atât el, cât şi vechiul proprietar, care ceruse pe ea 999.000 de dolari, au ţinut să-şi păstreze anonimatul. În cele din urmă s-au înţeles la preţul mai scăzut şi locuinţa în care faimoasa Tina Turner (77 de ani) a fost bătută măr de fostul soţ, Ike, decedat în 2007, la 76 de ani, a fost vizitată cu acest prilej de jurnalişti. Interiorul este la fel de luxos, nimic nu s-a clintit, de pe vremea suferinţelor Tinei.

simeon stalpnicul png

Casa are 4 dormitoare, 3 băi, salon cu candelabre spectaculoase, bucătărie elegantă, piscină şi garaj. Cunoscută pentru hiturile “Simply The Best” şi “What’s Love Got to Do with It”, cântăreaţa s-a mutat în View Park în 1970, la opt ani după ce s-a căsătorit cu Ike. Relaţia lor s-a degradat repede, după ce el a devenit dependent de droguri.


    Salonul are  candelabre  spectaculoase
Salonul are candelabre spectaculoase

Casa este neschimbată


    Intrarea în reşedinţa  View Park din  Los Angeles
Intrarea în reşedinţa View Park din Los Angeles

De la început, vila a fost martora bătăilor pe care Ike i le-a aplicat Tinei, sistematic. O cotonogea de câte ori îl ameninţa că îl părăseşte. La un moment dat, a luat un calapod de pantof şi i l-a aruncat în cap, după care a forţat-o să facă sex cu el. O plesnea peste faţă şi chiar i-a făcut praf nasul. A fost nevoită să-şi facă operaţie de reconstrucţie nazală după câte bătăi a mâncat de la Ike. Toată lumea ştia cât îndura, dar ea nu se plângea nimănui. A bătut-o şi în culise de i-a rupt coastele şi a ajuns la spital. În cele din urmă, diva a dat divorţ de bătăuş, în iulie 1976, după ce a lovit-o cu sălbăticie la Dallas. Tina a plecat din reşedinţa View Park, luându-şi cei doi copii. Primul, Raymond (58 de ani), e rezultat din altă relaţie a artistei. Al doilea, Ronald (56 de ani), e singurul fiu pe care l-a avut cu Ike. În 1977, vila a fost vândută de fostul soţ. Supranumită “regina muzicii rock’n’roll”, Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul din 2008-2009. În anul 2013, cântăreaţa, care a vândut peste 180 de milioane de discuri în lume, s-a măritat cu producătorul muzical Erwin Bach (61 de ani). Are o avere de 200 de milioane de dolari şi locuieşte în prezent într-o vilă din Zürich (Elveţia).


    Camera unde  luau cina
Camera unde luau cina

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net