Aici i-a născut pe gemeni soţia lui George Clooney

Ultima actualizare:

    George şi Amal  au anunţat abia  în februarie că  vor avea gemeniFoto: Guliver/ Getty Images
George şi Amal au anunţat abia în februarie că vor avea gemeniFoto: Guliver/ Getty Images

George Clooney e în extaz! Marţi, soţia lui, Amal, i-a născut pe gemenii Alexander şi Ella, la spitalul privat London’s Chelsea and Westminster. La naştere au ajutat asistentele şi doctorii care au adus-o pe lume şi pe Prinţesa Charlotte.

8.000 de lire sterline pe noapte, adică 41.800 de lei. Atât a plătit George Cloney (56 de ani) pentru ca  soţia lui să poată naşte la această clinică privată, într-un apartament de lux situat în aripa Kensington a spitalului.

Potrivit surselor, Amal (39 de ani) s-a internat duminică, a născut marţi şi va părăsi spitalul abia săptămâna ­viitoare. Asta înseamnă că nota de plată va fi de 376.200 de lei, dacă va sta 9 zile. La naştere au asistat atât George, cât şi mama lui Amal, Baria Alamuddin. Ei s-au cazat ­într-una dintre cele trei ca­mere ale apartamentului unde urma să nască Amal.


    Dormitorul  mamei
Dormitorul mamei

Camerele sunt dotate cu wi-fi, televizoare inteligen­te, toalete luxoase şi o armată de menajere, asistente şi moaşe gata să intervină în orice moment.Anexa închiriată de familia Clooney conţine inclusiv un bloc operator. La naşterea gemenilor Alexander şi Ella au participat doctorii Guy Thorpe-Beeston şi Alan Farthing, care au adus-o pe lume şi pe Prinţesa Charlotte.


    Baia de lux
Baia de lux

Pe durata şederii, vizitatorii viitoarei mame sunt serviţi la micul dejun cu somon afumat, icre negre şi trufe. La cerere, pot sărbători venirea pe lume a copiilor cu şampanie de 75 de lire sterline.


    Camera de zi, gata  pentru invitaţi
Camera de zi, gata pentru invitaţi

După aflarea veştii, George Clooney s-a anesteziat cu două sticle de tequila Casamigos şi nu va fi disponibil pentru nimeni timp de două zile. Vestea că Amal e însărcinată a fost făcută publică în februarie. Familia Clooney are o avere de 250 milioane $.


    George Clooney  s-a „anesteziat”  cu două sticle  de tequila
George Clooney s-a „anesteziat” cu două sticle de tequila

3 motive care ne fac să credem că Beyoncé a născut deja

Bombă marca „Hollywood Reporter”! Revista americană a şocat din nou: Beyoncé a născut în secret şi nu vrea încă să dezvăluie ştirea. Iată 3 motive care ne fac să credem că naşterea a avut loc

1. Mama ei Tina a fost văzută la Cedars Sinai la 20 mai, cu multe bagaje.

2. În aceeaşi zi, sora ei Solange şi-a cerut scuze public, pe Internet, pentru că a lipsit din LA din cauza unui concert şi că e alături de sora ei.3. Iar al treilea indiciu, la 29 mai, de Ziua Eroilor, ea postat o poză mult mai veche din timpul sarcinii spunând că abia aşteaptă să îi strângă la piept pe gemeni.La asta se adaugă informaţii de la apropiaţi...

simeon stalpnicul png

Jay-Z şi Beyoncé au o avere de 1,2 milioane $ şi mai au o fetiţă de 5 ani, Blue Ivy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net