Aici i-a născut pe gemeni soţia lui George Clooney

simeon stalpnicul png
George şi Amal au anunţat abia în februarie că vor avea gemeniFoto: Guliver/ Getty Images

George Clooney e în extaz! Marţi, soţia lui, Amal, i-a născut pe gemenii Alexander şi Ella, la spitalul privat London’s Chelsea and Westminster. La naştere au ajutat asistentele şi doctorii care au adus-o pe lume şi pe Prinţesa Charlotte.

8.000 de lire sterline pe noapte, adică 41.800 de lei. Atât a plătit George Cloney (56 de ani) pentru ca  soţia lui să poată naşte la această clinică privată, într-un apartament de lux situat în aripa Kensington a spitalului.

Potrivit surselor, Amal (39 de ani) s-a internat duminică, a născut marţi şi va părăsi spitalul abia săptămâna ­viitoare. Asta înseamnă că nota de plată va fi de 376.200 de lei, dacă va sta 9 zile. La naştere au asistat atât George, cât şi mama lui Amal, Baria Alamuddin. Ei s-au cazat ­într-una dintre cele trei ca­mere ale apartamentului unde urma să nască Amal.

simeon stalpnicul png
Dormitorul mamei

Camerele sunt dotate cu wi-fi, televizoare inteligen­te, toalete luxoase şi o armată de menajere, asistente şi moaşe gata să intervină în orice moment.Anexa închiriată de familia Clooney conţine inclusiv un bloc operator. La naşterea gemenilor Alexander şi Ella au participat doctorii Guy Thorpe-Beeston şi Alan Farthing, care au adus-o pe lume şi pe Prinţesa Charlotte.

simeon stalpnicul png
Baia de lux

Pe durata şederii, vizitatorii viitoarei mame sunt serviţi la micul dejun cu somon afumat, icre negre şi trufe. La cerere, pot sărbători venirea pe lume a copiilor cu şampanie de 75 de lire sterline.

simeon stalpnicul png
Camera de zi, gata pentru invitaţi

După aflarea veştii, George Clooney s-a anesteziat cu două sticle de tequila Casamigos şi nu va fi disponibil pentru nimeni timp de două zile. Vestea că Amal e însărcinată a fost făcută publică în februarie. Familia Clooney are o avere de 250 milioane $.

simeon stalpnicul png
George Clooney s-a „anesteziat” cu două sticle de tequila

3 motive care ne fac să credem că Beyoncé a născut deja

Bombă marca „Hollywood Reporter”! Revista americană a şocat din nou: Beyoncé a născut în secret şi nu vrea încă să dezvăluie ştirea. Iată 3 motive care ne fac să credem că naşterea a avut loc

1. Mama ei Tina a fost văzută la Cedars Sinai la 20 mai, cu multe bagaje.

2. În aceeaşi zi, sora ei Solange şi-a cerut scuze public, pe Internet, pentru că a lipsit din LA din cauza unui concert şi că e alături de sora ei.3. Iar al treilea indiciu, la 29 mai, de Ziua Eroilor, ea postat o poză mult mai veche din timpul sarcinii spunând că abia aşteaptă să îi strângă la piept pe gemeni.La asta se adaugă informaţii de la apropiaţi...

simeon stalpnicul png

Jay-Z şi Beyoncé au o avere de 1,2 milioane $ şi mai au o fetiţă de 5 ani, Blue Ivy.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
poddddd jpg
Ligia Deca Foto INQUAM Photos Octav Ganea
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png