Al Bano, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Și-a anulat concertul de Anul Nou

Cântăreţul italian Al Bano a fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi nu va putea participa la emisiunea de Anul Nou de pe Canale 5, care va fi difuzată de la Teatrul Petruzzelli din Bari. 

Al Bano a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus
Al Bano a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Anunțul a fost făcut chiar de către artist prin intermediul unui mesaj video pe care l-a distribuit pe pagina contului său de Instagram. 

Ei bine, blestematul de virus m-a lovit aşa încât nu pot face ceea ce aveam programat: ultima noapte din an la Bari cu Panicucci şi atâţia prieteni precum Riccardo Fogli, The Kolors, cu marele Facchinetti", a explicat cântăreţul în vârstă de 78 de ani. 

Al Bano și Romina Power, împreună și acasă și pe scenă
Al Bano și Romina Power, împreună și acasă și pe scenă

Sunt aici, trebuie să lupt cu acest blestemat care este invizibil, dar loveşte, este duşmanul cel mai important, mai mizerabil, ce reprezintă puţin inamicul celui de-al treilea război mondial. Fiţi atenţi, îi loveşte pe toţi, chiar şi pe cei care sunt împotriva vaccinurilor. Şi acesta este marele adevăr amar. La mulţi ani tuturor, până la urmă vom câştiga cu sicuranţă”, a conchis el. 

Al Bano și Romina Power
Al Bano și Romina Power

Albano Carrisi, născut pe 20 mai 1943, la Cellino San Marco, este un cântăreţ, actor şi viticultor italian, devenit celebru în Europa cu numele de scenă Al Bano. A debutat în 1965 cu melodia ”La strada”. În 1966 a participat la Festival delle Rose, cu piesa ”Quando il sole chiude gli occhi”. Cu single-ul ”Pensando a te”, a ieşit câştigător în 1969 la Disco per l'Estate, un concurs de interpretare de cântece italiene.

Al Bano, o carieră impresionantă

A înregistrat câteva cântece, devenite hituri în acea perioadă, precum ”Nel sole, Io di notte” , ”Il ragazzo che sorride”, ”La siepe”, ”Mattino”, ”Pensando a te”, ”Mezzanotte d'amore” şi ”13, storia d'oggi”.

Romina Power
Romina Power

La scurt timp după aceea a început colaborarea cu Romina Power (fiica actorului american Tyrone Power) pentru care a compus cântecul ”Acqua di mare” şi cu care s-a căsătorit în 1970. Din 1975, timp de două decenii, au cântat împreună, formând duetul Al Bano şi Romina Power, care a participat în 1976 la concursul Eurovision, obţinând locul al şaptelea, cu piesa ”We'll live it all again” (”lo rivivrei”), iar în 1982, la Festivalul de muzică de la Sanremo, unde celebrul duet italian s-a clasat pe locul secund cu melodia ”Felicità”.

În 1997, Al Bano decide să revină la statutul de artist solo şi a susţinut mai multe turnee, singur sau colaborând cu diverşi artişti de renume, lansând, de asemenea, numeroase albume care au avut mare succes pe plan european, relatează News.ro. 

După 16 ani de la ultimul concert împreună, Al Bano şi Romina Power s-au reunit pe scenă în anul 2013, la Moscova, cu ocazia unui eveniment dedicat celei de-a 70 aniversări a lui Al Bano.

Al Bano & Romina Power vor cânta la Sala Palatului, anul viitor, pe 11 noiembrie. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net