Al doilea copil al lui Meghan Markle cu prințul Harry va fi cetățean american sau britanic?


    Al doilea copil al lor s-ar putea naște în CaliforniaFoto: Getty Images
Al doilea copil al lor s-ar putea naște în CaliforniaFoto: Getty Images

Al doilea copil al lui Meghan Markle cu prințul Harry va fi cetățean american sau britanic? Nu mai e nicio șansă ca Meghan și Harry să-și recapete ”sarcinile oficiale” în Marea Britanie după ce au spus că primul interviu după anunțul că vor deveni părinți l-au acordat lui Oprah Winfrey, fiindcă acest lucru nu este agreat de familia regală britanică.

Al doilea copil al lui Meghan Markle (39 de ani) cu prințul Harry (36 de ani) va fi cetățean american sau britanic? În timp ce primul lor copil, Archie, s-a născut la Londra, al doilea este posibil săvină pe lume în California, SUA. Însă deoarece Meghan este născută și crescută în Los Angeles și este cetățeană americană, iar Harry este cetățean britanic, al doilea copil al lor ar putea obține cetățenie dublă, americană și britanică.

hMeghan Markle, desființată de un fotograf cu care a lucrat: «O actriță de mâna a doua cu pretenții de Hollywood»

În plină criză, Meghan Markle și prințul Harry l-au lăsat pe micuțul Archie în Canada

Copilul se va naște la vară

Ducele şi Ducesa de Sussex vor deveni din nou părinţi la vară, după cum scrie presa britanică. Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al cuplului. Harry şi Meghan îi vor dărui un frăţior sau o surioară micuţului Archie, în vârstă de 2 ani. ”Putem confirma că Archie va deveni frate mai mare. Ducele şi ducesa de Sussex sunt extrem de fericiţi că vor avea un al doilea copil”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului. Al doilea copil al lui Meghan Markle cu prințul Harry ar putea fi și cetățean american și britanic.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg