Al șaselea copil al Hilariei și al lui Alec Baldwin, Lucia, născută de o mama purtătoare

Ultima actualizare:

    Poza prin care a anunțșat că a denenit mamă a șasea oarăFoto: Instagram
Poza prin care a anunțșat că a denenit mamă a șasea oarăFoto: Instagram

Al șaselea copil al Hilariei și al lui Alec Baldwin, Lucia, a fost născută de o mamă purtătoare. Au confirmat surse apropiate!

La două zile după ce cuplul a anunțat că mai are un copil, s-a aflat că al șaselea copil al Hilariei (37 de ani) și al lui Alec Baldwin(62 de ani), Lucia, a fost născută de o mamă purtătoare. Surse apropiate au spus acest lucru pentru ziarul ”Daily Mail”. În SUA, angajarea unei mame purtătoare costă peste 100.000 de dolari și se face folosind ovulul și sperma unui cuplu sau se alege o donatoare de ovule. Hilaria și Alec au ales un nume hispanic pentru feiță, Lucia. Asta după un imens scandal în care a fost implicată Hilaria. Ea a fost criticată pentru că și-a falsificat biografia. A susținut că are origini latino-americane, când de fapt este de origine anglo-saxonă și s-a născut la Boston. În realitate o cheamă Hillary, nu Hilaria.

Alec Baldwin şi-a dus toată familia la Disneyland. Nu a lipsit nici soția cu 26 de ani mai tânără

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

În total, Alec Baldwin are 7 copii

Instructoarea de yoga, Hilaria, e decisă să aibă numeroși copii cu soțul ei, Alec Baldwin. Ea a pus, recent, pe rețelele sociale, o poză în care apare cu cei șase copii ai lor, Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3ani, Edu, de 6 luni, și un nou-născut. Lângă fotografie a scris cifra 7 și o inimioară, anunțând că ea și Alec au devenit părinți a șasea oară. Cifra 7 se referă la faptul că starul are 7 copii, fiindcă mai are o fiică mai mare, Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (67 de ani), care a durat între 1993–2002. Cu Hilaria e însurat din 2012 și deja au o droaie de copii.

Al cincilea copil are șase luni

Mult mai tânăra soție a lui Alec Baldwin l-a născut pe Edu în septembrie, anul trecut, după ce suferit enorm pentru că a pierdut două sarcini. De aceea toată lumea s-a întrebat imediat cum au avut un nou-născut atât de curând după Edu. O sursă apropiată cuplului a confirmat venirea pe lume a celui de-al șaselea copil al Hilariei și a lui Alec. Însă nu a dat alte informații. O persoană purtătoare de cuvânt a instructoarei de yoga a refuzat de asemenea să comenteze speculațiile făcute de gurile rele care au spus de la început că al șaselea copil ar putea fi adoptat sau născut de o mamă purtătoare. Iată că au apărut și surse care au confirmat că al șaselea copil al Hilariei și al lui Alec Baldwin, Lucia, a fost născută de o mamă purtătoare

image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net