Alain Delon este furios pentru “o escrochereie de 10 milioane de euro”

Ultima actualizare:

    Actorul se plânge că i se foloseşte numele pentru a creşte preţul unei maşiniFoto: AP
Actorul se plânge că i se foloseşte numele pentru a creşte preţul unei maşiniFoto: AP

Actorul Alain Delon este înfuriat la culme! Starul consideră inadmisibil că o celebră casă de artă vinde la preţ de aur o maşină de colecţie care i-a aparţinut doar pentru scurt timp.

Casa Artcurial organizează mâine, 6 februarie, la salonul Retromobile vânzarea la licitaţie a unui Ferrari 250 California. Estimată la 10 milioane de euro, maşina a aparţinut legendarului actor francez Alain Delon. Din această cauză este catalogat drept “Ferrari Alain Delon”. “Casa de vânzări se serveşte de numele meu pentru a creşte preţul”, denunţă actorul. “Am avut acest Ferrari din 1963 până în 1965, în timp ce turnam «Ghepardul». L-am vândut acum 50 de ani. Mi-a aparţinut doar 2 ani. Nu are nimic comun cu colecţiile mele de tablouri, vinul sau armele mele". Starul consideră folosirea numelui său drept o “superescrocherie”. El nu şi-a dat acordul pentru a i se folosi numele în catalog. “Tot ce s-a scris, s-a anunţat, privitor la vânzarea maşinii nu a fost în asentimentul meu. Nu mă voi duce la salon”, a mai spus Delon.

Ultima dorinţă a starului

Confidenţele lui Alain Delon valorează aur. Recent, legendarul actor francez a dezvăluit care este ultima sa dorinţă înainte de a muri.“Înainte de a muri, aş dori să joc într-un film cu Sophie Marceau, o ador pe această actriţă”, a spus Alain Delon într-un interviu pe care l-a acordat ziarului “Le Figaro”. Veteranul star are însă şi alte proiecte profesionale, în ciuda vârstei sale înaintate. După ce a jucat pe scenă în “Une journée ordinaire”, el ar dori să mai joace într-o piesă de teatru. De asemenea vrea să apară într-un film regizat de Lisa Azuelos. Delon a avut multe probleme cu sănătatea în ultima vreme, cu inima şi spatele, suferind şi intervenţii chirurgicale anul acesta şi anul trecut, însă nu se dă bătut.

Îşi adoră copiii

El este mândru de cei trei copii ai săi, Anthony (50 de ani), Anouchka (23 de ani) şi Alain-Fabien (20 de ani), deşi băieţii l-au mai supărat. Când jurnalistul de la “Le Figaro” l-a întrebat ce ar fi făcut dacă nu ar fi fost actor, actorul a răspuns: “Dacă cinema-ul nu m-ar fi descoperit, astăzi cu siguranţă nu aş mai fi aici. Aş fi mort. Fiindcă nu am făcut decât prostii, toată lumea ştie asta! Am făcut armata de la 17 la 24 de ani. Am fost un derbedeu”. Privitor la confratele său, actorul Gérard Depardieu (65 de ani), care şi-a asumat şi el recent trecutul de derbedeu, Delon a spus că este de acord că a cerut cetăţenia rusă să scape de taxele exagerate din Franţa: “Îl cunosc. Are caracter. Dacă aş fi fost în situaţia lui, aş fi făcut la fel”. Alain Delon trăieşte în prezent în Elveţia. Eroului din “Ghepardul” nu-i place lumea de astăzi, deoarece o socoteşte prea dură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net