Alec Baldwin și-a trimis fata la școală după ce a ținut-o un an acasă. Mama Hilaria a fost super-emoționată

28 aprilie 2021
image
Alec Baldwin și Hilaria emoționați în prima zi de școală a fiicei lor Carmenfoto: Instagram

Alec Baldwin, 63 de ani, și-a trimis pentru prima oară fata la școală după un an de zile. Hilaria Baldwin, 37 de ani, a postat o fotografie cu fata ei Carmen, de 7 ani, în prima ei zi de școală și a descris emoțiile care au încercat-o. Ea a povestit că pandemia de COVID-19 le-a dat peste cap viețile și i-a chinuit enorm pe copii.

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, este topit după fata lui cea mare Carmen,care are 7 anișori. Actorul s-a fotografiat de nenumărate ori în timp ce se joacă și îi împletește codițe. Practic începând din 2020, curtea casei lor din Hamptons, New York, a devenit singurul contact cu exteriorul pentru întreg clanul Baldwin care s-a ferit cât a putut de COVID-19. Luni, 26 aprilie întreaga familie a asistat emoționată la prima zi de școală de lui Carmen. Hilaria a pozat-o înainte să intre în clasă și Alec Baldwin le-a dus pe amândouă cu mașina. ”Este emoționant să îți vezi fiica mergând la școală în prima zi după ce a așteptat un an în casă ca pandemia să îi permită să învețe ca orice copil normal în 2021”, a scris Hilaria pe contul ei e Instagram.

Citește și:

Alec Baldwin și soția sunt din nou părinți. Misterul celui de-al șaselea copil

Nu se mai oprește! Alec Baldwin, tată pentru a șasea oară la vârsta de 62 de ani

Alec Baldwin, tată full-time

Alec Baldwin, 63 de ani și soția lui Hilaria, de 36 de ani, nu mai au timp pentru o viață personală. Și asta pentru că sunt părinți full time. Când ai șase copii în casă, adică pe Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Eduardo, de 6 luni și un bebe de nici două luni viața este extrem de complicată în izolare. Alec și Hilaria locuiesc la vila lor din Hamptons, New York și ori de câte ori este vreme frumoasă, ies cu toții în curte să respire aer curat. Recent, Alec a avut parte de o repriză de joacă aparte cu fiica lui Carmen, de 7 anișori, care l-a acaparat total. Ea și-ar fi cusut singură (n.r. cel puțin așa susține Hilaria Baldwin pe contul ei de Instagram) un șal și apoi a vrut să pozeze în postură de fotomodel în brațele tatălui celebru. Starul cu averea de 60 de milioane $ a recunoscut că e topit după Carmen, deși mai are o fiică din altă căsnicie, pe Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (67 de ani), care a durat între 1993–2002. Cu Hilaria e însurat din 2012.

2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg