Alec Baldwin, tată perfect la 63 de ani! Cum se distrează alături de fiul lui

Ultima actualizare:

    Alec Baldwin l-a plimbat cu barca pe fiul lui de 6 ani, Rafaelfoto: Instagram
Alec Baldwin l-a plimbat cu barca pe fiul lui de 6 ani, Rafaelfoto: Instagram

Alec Baldwin, 63 de ani și fiul său Rafael, de 6 ani, au ieșit ”ca băieții”, cu barca. Actorul s-a fotografiat în timp ce se plimba în largul coastelor din New York împreună cu fiul său cel mare. După ce toată lumea a fost convinsă că Alec este topit după Carmen, de 7 ani, actorul a decis să se smulgă din mrejele ”prințesei” lui și să organizeze o aventură împreună cu fratele acesteia. Evident, fiind o ieșire ”băiețească”, micuța Carmen nu a fost deloc supărată.

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, este tatăl perfect la puterea a șasea. Actorul s-a fotografiat recent în timpul unei plimbări cu barca în apropiere de New York City. El a fost însoțit de fiul lui cel mare, Rafael de șase anișori, care a purtat o vestă de salvare pentru că așa ”i-a spus mama lui înainte de îmbarcare”. După ce toată vara Alec Baldwin s-a fotografiat în timp ce se juca și o răsfăța pe fiica lui Carmen, de șapte ani, a venit timpul să petreacă timp și cu băiatul lui. Aventura pe apă are loc la doar cinci zile după ce s-a fotografiat în timp ce le citea povești de adormit micuților Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și la o săptămână după ce pozat-o pe Hilaria, 37 de ani, doborâtă de oboseală în pat alături de bebelușii Eduardo, de un an și Lucia, de câteva luni.

Citește și:

Alec Baldwin este topit după fata lui de 7 ani. Carmen face ce vrea din tatăl ei

Alec Baldwin și soția sunt din nou părinți. Misterul celui de-al șaselea copil

Alec Baldwin și Hilaria au revenit la vila lor din Hamptons, NY

În urmă cu câteva luni au revenit cu întreg clanul în vila lor din cartierul rezidențial Hamptons, din partea estică a Long Island, statul New York. Mutarea a ținut cont și de faptul că fiica lor cea mare Carmen a început școala și de data aceasta cursurile au fost ținute în clasă. Însă viața de mamă nu este deloc ușoară când Carmen Gabriela, de 7 ani, Rafael Thomas, de 6 ani, Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și bebelușii Eduardo Pau și Lucia le ocupă tot timpul. Alec Baldwin mai are o fiică din relația cu Kim Basinger, pe Ireland de 25 de ani. 

image
image
image
image
image
image
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani