VIDEO Alertă de cod roșu! Influenceră goală pe Instagram. Priviți ce bronz a prins în ipostaza asta

Ultima actualizare:

Demi Rose, o celebră influenceriță de origine engleză, și-a zăpăcit fanii cu ultima postare de pe Instagram. Aceasta a pozat extrem de provocator.

demi rose jpg

provocatoare pentru fani

Influencerita a postat o imagine sexy, din escapada sa din Caraibe, pe contul de socializare. Fotografia a fost foarte apreciată și comentată.

Demi, în vârstă de 26 de ani, a făcut imaginația urmăritorilor să o ia razna, după ce a ales să posteze fotografia în care razelele soarelui îi mângâiau trupul bine lucrat. Influencerita și-a afișat bustul și posteriorul într-un cadru superb, însă a ales să poarte și o pălărie mare, ce o putea feri de soarele puternic. De asemenea, aceasta a încins atmosfera și cu filmuletul de pe Instagram în care își arăta posteriorul foarte bine lucrat. În videoul postat, Demi înota în apa limpede, cu fața spre munți, însă a ieșit rapid, pentru a-și etala silueta.

''Totul a fost un vis'', a notat aceasta.

Citește și E plătită să-și plimbe fundul prin lume! Demi Rose, cel mai vânat fotomodel 

Demi Rose a început să folosească Instagramul pe când avea 18 ani, însă nu se aștepta ca selfie-urile să o ajute să aibă milioane de urmăritori.

Parcursul influenceritei

Influencerita a colaborat cu mai multe agenții de modelling și a pozat pentru diferite coperte ale revistelor. De asemenea, aceasta a fost declarată de presă ''cea mai sexy dj-iță din lume''.

Citește și Coco Austin a ieșit în fundul gol la zăpadă. Bomba sexy a înfruntat temperaturi de -10 grade

Demi Rose a strâns o avere de două milioane de dolari plimbându-se în Mexic, Italia, Franța, Spania și Australia și participând la diferite ședințe foto care promovau stațiuni estivale, motociclete sau colecții de lenjerie intimă.

Influencerita a fost cuplată cu rapperul Tyga în 2016 și această relație a scos-o din anonimat. A fost curtată pe pagina ei de Instagram de Justin Bieber și a acceptat să apară în mai multe videoclipuri în 2017 și 2018. Recent, ea a declarat pentru The Mirror că în 2018 a petrecut doar 10 zile acasă, restul timpului... s-a pllimbat și a fost plătită pentru asta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net