Alessandra Ambrosio, goală complet, cu vedere la tatuajul secret

Ultima actualizare:
Ambrosio și-a etalat tatuajul de pe fund
Ambrosio și-a etalat tatuajul de pe fund

Superbul „îngeraș” de la Victoria's Secret a pozat nud, într-un pictorial incendiar. Alessandra Ambrosio (34 de ani) este una dintre cele mai sexy femei din lume și nu se sfiește să renunțe complet la haine și la inhibiții pentru ședințele foto. Focoasa șatenă i-a făcut să transpire pe bărbații din lumea întreagă cu ipostazele provocatoare în care s-a lăsat pozată.

Alessandra Ambrosio este considerată un etalon în lumea modei, fiind unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din întreaga lume. În noul număr al revistei Maxim, care va apărea pe piață în luna decembrie, șatena apare dezbrăcată complet chiar pe coperta publicației. Pictorialul sexy va fi cu siguranță pe placul fanilor ei. Modelul brazilian a pozat în ipostaze provocatoare, singurele lucruri pe care le-a purtat fiind acesoriile elegante, un lanț de aur și un inel.


    Ambrosio și-a etalat tatuajul de pe fundFoto: Gilles Bensimon/Maxim
Ambrosio și-a etalat tatuajul de pe fundFoto: Gilles Bensimon/Maxim

Într-una din imagini, Alessandra este surprinsă în pat într-o poziție provocatoare, în care i se vede tatuajul obraznic de pe posterior. Fiind unul dintre cele mai bine cotate modele din lume, șatena este foarte încrezătoare în corpul ei și nu este prima oară când se dezbracă complet.

Alessandra Ambrosio a dezvăluit într-un interviu acordat publicației citate că femeile care au inspirat-o toată viața sunt mama și bunica ei. De asemenea, ea a mai spus că în spatele imaginii perfecte pe care o are este, de fapt, o persoană normală, căreia îi place să stea în casă și să poarte haine lejere. 

image
image
image
image
image
image
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png