Alessandra Ambrosio, goală-puşcă într-un serial! A filmat o scenă fierbinte de sex VIDEO

Ultima actualizare:

    Alexandra Ambrosio apare goală într-un serial brazilianFoto: Globo
Alexandra Ambrosio apare goală într-un serial brazilianFoto: Globo

Alessandra Ambrosio a devenit cunoscută graţie brandului Victoria's Secret, pentru care a defilat în lenjerie intimă, iar acum a avut debutul în televiziune. Frumoasa de 34 de ani a jucat într-un serial brazilian, "Verdades Secretas" (nr. "Secrete şi minciuni"), iar din primul episod, a renunţat complet la haine.

Alessandra Ambrosio a jucat într-un serial brazilian, "Verdades Secretas" (nr. "Secrete şi minciuni"), şi a uimit cu prima ei apariţie. Modelul se află la un bar, când un bărbat, Rodrigo Lombardi, vine la ea. Cei doi beau ceva împreună şi apoi se duc într-o cameră de hotel, unde se dezbracă reciproc. Alessandra îl ţintuieşte apoi pe bărbat de un scaun . Mai tâziu, ei apar pe podea, după ce au făcut sex pasional, potrivit dailymail.co.uk.

Imagini fierbinţi cu Alessandra Ambrosio

Trupul perfect al modelului poate fi admirat în toată splendoarea lui: producătorii serialului nu s-au ferit să arate scenele fierbinţi şi explicite, care vor ridica pulsul oricui. 

Alessandra şi partenerul ei se sărută pasional
Alessandra şi partenerul ei se sărută pasional

Îngeraşul de 34 de ani a petrecut mult timp în ţara ei natală, Brazilia, unde a participat şi la premiera serialului din mai. 

Deşi e ocupată cu cariera de model, Alessandra vrea să se apuce serios de actorie şi a filmat şi pentru un nou film "Ţestoasele Ninja", în care joacă rolul iubitei unuia dintre personajele principale. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png