Alessandra Ambrosio, în cei mai scurți pantalonași la un festival de muzică

Ultima actualizare:

    Alessandra Ambrosio încălzește atmosfera de la Coachella Foto: Getty
Alessandra Ambrosio încălzește atmosfera de la Coachella Foto: Getty

Fotomodelul Alessandra Ambrosio reușește întotdeauna să atragă privirile atunci când își face apariția în public. Nu a făcut excepție nici momentul în care modelul, participând la festivalul de muzică „Coachella” organizat în California, SUA, a decis că este timpul să facă o baie într-una dintre pisicinele amenajate în împrejurimile locației unde s-a organizat marea petrecere.

Deși este vorba despre un festival de muzică, unde oamenii se duc în special pentru a asculta live piesele artiștilor preferați, Coachella este cunosut pentru modul inedit în care este organizat, și pentru locația aleasă, de asemenea. Există astfel, peste tot în împrejurimi, spații unde sunt amenajate piscine luxoase, pentru doritori. Modelul, în vârstă de 37 de ani, care este mereu prezentă la edițiile festivalului, a publicat pe Instagram o poză în care se relaxa în costum de baie, înotând. „Încălzirea pentru ziua a doua”, a fost descrierea pozei, care demonstrează faptul că Alessandra este pusă pe petrecut, dar are nevoie de o perioadă de pauză pentru a face față intesității festivalului.


    Alessandra Ambrosio, în una din piscinele din apropierea festivalului Foto: Instagram
Alessandra Ambrosio, în una din piscinele din apropierea festivalului Foto: Instagram

În prima zi a festivalului, modelul a purtat un top de tip sutien, din denim, care îi lăsa la vedere abdomenul perfect. Cu o geacă scurtă din același material, însoțită de niște pantaloni scurți multicolori asortați cu o borsetă roșie, Alessandra s-a remarcat printre mulțimea de oameni prezenți la festival, sâmbătă. Frumoasa Ambrosio a purtat de asemenea ochelari mari de soare în formă de floare și niște accesorii subtile ce completau perfect ținuta. Modelul brazilian nu intervenit foarte mult în ceea ce privește coafatul, lăsându-și frumosul păr brunet liber în vânt.

Fiind pregătită astfel pentru petrecere, Alessandra s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, sau jucăușe, care au făcut deliciul fanilor ce o urmăresc pe rețeaua de socializare „Instagram”.

Apariția modelului brazilian la festivalul de muzică vine la doar o lună de la despărțirea acesteia de logodnicul ei, Jamie Mazur, care este asemenea tatăl celor doi copii ai vedetei. „Au încercat să își țină privată toată treaba cu separarea”, a susținut o sursă pentru Us Weekly. „Dar acum, Alessandra este gata să-și găsească din nou iubirea și iese des în oraș”, a susținut aceeași sursă.


    Ținuta Alessandrei, din prima zi a festivalului „Coachella”Foto: Instagram
Ținuta Alessandrei, din prima zi a festivalului „Coachella”Foto: Instagram
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png