Alessandra Ambrosio și-a arătat părțile intime pe plajă

Ultima actualizare:

    Alessandra Ambrosio a arătat tot pe plaja din MalibuFoto Getty
Alessandra Ambrosio a arătat tot pe plaja din MalibuFoto Getty

Alessandra Ambrosio a dovedit din nou că este lipsită de inhibiții. Celebrul fotomodel brazilian a creat o atmosferă incendiară pe plaja din Malibu. Ea a purtat o rochie lungă foarte largă și, se pare,, greu de controlat în bătaia vântului care a dezvăluit tuturor că nu purta altceva decât niște chiloți minusculi.

Marrilyn Monroe ar fi mândră de frumoasa brunetă. Ea a fost prima care și-a fluturat rochia pentru un spot publicitar al unei comedii din anul 1955, potrivit DailyMail.co.uk. În zilele noastre, Alessandra Ambrosio (35 de ani) dovedește că poate duce moștenirea celebrei actrițe mai departe, dar într-o variantă mai sexy. 

Alessandra Ambrosio's undies are on full display https://t.co/3pWlkmgJ3x via @DailyMailCeleb— Vasilis Hilakis (@vasilishilakis) 11 iunie 2016

Alessandra Ambrosio's undies are on full display https://t.co/3pWlkmgJ3x via @DailyMailCeleb

Ea a realizat un pictorial incendiar pe plaja din Malibu unde a ținut să-și arate frumusețea corpului până în cele mai mici detalii.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png
colaj rona aurel jpg