Alex Rodriguez, acuzat că a înșelat-o pe Jennifer Lopez, la doar o zi după ce și-au anunțat logodna!

image
Jose Canseco a atras atenția în mediul virtual după ce a publicat o serie de acuzații la adresa lui Alex Rodriguez, viitorul soț al lui Jennifer Lopez

Nici nu au apucat să se căsătorească și deja apar detalii care s-ar putea să le cam strice relația celor doi amorezi. Alex Rodriguez a fost acuzat că a înșelat-o pe cântăreața Jennifer Lopez, la doar o zi după cei doi și-au anunțat în mod oficial logodna în mediul online. Iată cine „a dat din casă”!

Dacă pentru Alex Rodriguez și J Lo părea că bat clopotele de nuntă, se pare că celebra cântăreață va trebui să se gândească acum de două ori înainte să facă pasul cel mare. Nici nu au apucat să facă nunta, că au apărut deja „probleme în paradis”! Cuplul Alex Rodriguez - Jennifer Lopez se confruntă cu prima situație tensionată, după ce fostul jucător de baseball Jose Canseco a scris în mediul online un mesaj în care susține că Alex Rodriguez a înşelat-o pe J. Lo cu fosta lui soţie, Jessica. 

„Privind logodna lui J-Lo cu Alex Rodriguez, oare ea ştie că el a înşelat-o cu fosta mea soţie, Jessica? Săraca fată (Jennifer Lopez  n.r) nu are nicio idee cine este el cu adevărat”, a scris Canseco pe Twitter. „Eram cu ea (fosta lui soție n.r) când, în urmă cu câteva luni, el a sunat-o pe telefonul ei mobil”, contină el într-un alt comentariu. „Alex Rodriguez, încetează să mai fii de rahat, nu o mai înşela pe Jennifer Lopez”, insistă acesta. 

„Sunt dispus să fac un test poligraf pentru a demonstra că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este 100% adevărat”, a mai scris Jose Canseco. 

image
J Lo a fost cerută în căsătorie pe o plajă din Bahamas

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt împreună de doi ani, timp în care și-au demonstrat reciproc că sunt suflete pereche. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare, care, culmea, mai și seamănă. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (11 ani), rezultatul căsniciei cu Marc Anthony, iar Alex este topit după ei. Fostul star al baseball-ului american se poate lăuda la rândul lui cu cele două fete ale sale, Ella (10 ani) și Natasha ( 4 ani). Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

image
J Lo a fost cerută în căsătorie pe o plajă din BahamasFoto: Instagram

Jennifer se va afla curând la al patrulea mariaj, după ce le-a bifat pe cele cu ospătarul Ojani Noa, pentru doar un an, cu dansatorul său, Chris Judd, în 2001, doar pentru câteva luni, dar și cu solistul Marc Anthony, care i-a fost alături 10 ani. Cântăreața și Rodriguez s-au logodit duminică, 10 martie, și anunțul prin intermediul unei fotografii publicate pe conturile lor de Instagram. În imagine apar mâinile celor doi, pe fundalul unui apus de soare, în care iese în evidență inelul cu un diamant pus pe inelarul de la mâna stângă al cântăreței, care a costat în jur de un milion de dolari.  

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
Tate  jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp