Alex Rodriguez se răzbună pe Jennifer Lopez că l-a părăsit? Cu ce actriţă celebră a fost surprins

Ultima actualizare:

    Alex Rodriguez a fost părăsit de Jennifer Lopez.  Katie Holmes nu a avut noroc în  dragoste până acum
Alex Rodriguez a fost părăsit de Jennifer Lopez. Katie Holmes nu a avut noroc în dragoste până acum

Incredibil! Fostul iubit al lui Jennifer Lopez a fost pozat în timp ce ieşea din apartamentul lui Katie Holmes. Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez se răzbună.

După ce a suferit pentru că a fost părăsit de cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (51 de ani) pentru actorul Ben Affleck (48 de ani), Alex Rodriguez (45 de ani) a fost surprins în timp ce ieşea din apartamentul actriţei Katie Holmes (42 de ani) din Manhattan, New York (SUA). Vizita acestuia, care a avut loc, duminică, 13 iunie, a dat deja naştere imediat zvonurilor aceştia s-au cuplat.

Rodriguez este singur după ce a fost lăsat de JLo în aprilie. Katie este şi ea singură, după ce s-a despărţit de iubitul bucătar, Emilio Vitolo Jr, de 33 de ani, tot în aprilie. Nu se ştie exact ce a căutat fostul sportiv acasă la Katie. Deocamdată sunt doar speculaţii că se iubesc.

Înainte de a apărea aceste zvonuri, Alex Rodriguez a fost văzut în compania fostei sale soţii, Cynthia Scurtis (48 de ani). Cei doi s-au cunoscut la o sală de gimnastică în 2002. Au împreună două fete, Natasha, de 16 ani, şi Ella, de 13 ani. Rodriguez şi Cynthia s-au despărţit în 2008, când ea l-a acuzat pe fostul sportiv de infidelitate şi abandonarea copiilor. În prezent sunt în termeni buni, iar el a declarat că fosta soţie e o ”mamă minunată”, în ziua de 12 iunie.

Alex Rodriguez a avut o relaţie lungă cu Jennifer Lopez, începând din 2017. S-au logodit în 2019, dar ea a rupt logodna şi l-a părăsit în urmă cu două luni. Pe de altă parte, Katie Holmes pînă acum chiar nu a avut noroc în dragoste. Parcă că a blestemat-o Tom Cruise (58 de ani), care i-a fost soţ, între 2006 şi 2012, căsnicie din care are o fiică, Suri, de 15 ani. După ce s-au despărţit, ea nu şi-a mai găsit jumătatea. În 2019, s-a despărţit de Jamie Foxx (53 de ani), după 6 ani de iubire. Credea că a găsit partenerul ideal în bucătarul Emilio Vitolo Jr, dar nu a fost să fie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net