Alicia Silverstone, nud pentru prima oară în carieră!

Ultima actualizare:

Cunoscută pentru rolul ei din celebrele filme „Pasiune fără limite” și „Liceenele din Beverly Hills”, Alicia Silverstone (46 de ani) a pozat nud pentru prima dată în cariera sa, într-o campanie PETA, organizația din SUA care militează pentru drepturile animalelor.

Alicia Silverstone a pozat goală pentru PETA (foto: Instagram)
Alicia Silverstone a pozat goală pentru PETA (foto: Instagram)

Citește și: Alicia Silverstone a plecat cu fiul ei de 10 ani într-o vacanță, în sălbăticie. Unde s-a izolat actrița din ”Clueless”? 

Actrița de la Hollywood și-a etalat formele naturale, încălțată doar într-o pereche de cizme din piele artificială, pentru a inspira oamenii să poarte haine vegane. Este un gest neobișnuit pentru actriță, deoarece nu a mai apărut goală până acum, nici măcar pentru un rol. „Niciodată nu mă dezbrac la TV, în filme, nicăieri, dar am făcut-o pentru PETA - atât de mult contează această cauză pentru mine”, a declarat ea într-un interviu, conform DailyMail. Alicia, care are o avere de 20 de milioane dolari, a recunoscut anterior că este vegană.

Alicia este vegană de la 21 de ani

Alicia Silverstone a explicat și cum a dezvoltat o pasiune atât de puternică pentru această cauză. Ea se implică des în activismul pentru drepturile animalelor. Vedeta - care a publicat două cărți de bucate, „The Kind Diet” și „The Kind Mama” - a declarat: „Am vizionat documentarul Martorul, m-am uitat la câinele meu Sampson și m-am gândit: Dacă nu sunt dispusă să te mănânc, cum pot continua să mănânc alte creaturi care au aceeași dorință de a trăi, sunt la fel de amuzante, și au aceeași reacție la durere precum câinii mei?”

Vezi și: Ce mare s-a făcut fiul Aliciei Silverstone! Bear Blu are 10 ani, dar e bărbat de nădejde în casă 

Ea a mai adăugat: „Am devenit vegană pentru animale, dar transformarea sănătății pe care am trăit-o și pe care o experimentez în continuare a fost extraordinară. Acest lucru mi-a revoluționat lumea la 21 de ani și mi-a modelat enorm viața și cariera”.

Panoul cu fotografia nud este expus în New York

Imaginea a fost distribuită într-un nou anunț în Times Square, din New York City. Panoul de 9 metri a fost ridicat marți dimineață și este situat la intersecția dintre 40th Street și Eighth Avenue din New York. Pe el poate fi citit următorul mesaj: „Nu fi laș. Poartă produse vegane”. PETA a explicat semnificația acestuia: „Toată lumea poate alege piele vegană inovatoare realizată din cactus, ciuperci sau mere, în loc să sprijine industriile care ucid animalele pentru pielea lor”.

A debutat în 1993

Ea și-a făcut debutul în film în 1993, cu  „The Crush” și a câștigat premiul MTV Movie Award pentru cea mai bună interpretare revoluționară în 1994. În 1995, a jucat-o pe Cher Horowitz în filmul de comedie pentru adolescenți „Clueless”. Acest lucru i-a adus o afacere de mai multe milioane de dolari cu Columbia Pictures. În 1997, a jucat rolul lui Batgirl în filmul cu supereroi cu buget mare „Batman & Robin”.

Silverstone a fost nominalizată la Globul de Aur în 2003 pentru cea mai bună actriță într-un serial TV muzical sau comedie, pentru rolul din mini-seria „Miss match”. Ea a continuat să joace în film, televiziune și pe scenă.

Iată și: Alicia Silverstone, de nerecunoscut la plimbare cu câinele 

Cel mai de succes film al actriței este „Clueless” din 1995 (foto: Facebook)
Cel mai de succes film al actriței este „Clueless” din 1995 (foto: Facebook)

Alte celebrități au ajutat organizația PETA

Silverstone face parte dintr-o listă lungă de celebrități - inclusiv Penélope Cruz, Jenna Dewan, Taraji P. Henson, Eva Mendes și Olivia Munn - care au ajutat PETA să promoveze alegerile mai etice ale garderobei.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net