Alo-alo, domnu’ Cruise, nu v-aţi plătit consumaţia!

simeon stalpnicul png

La o zi după ce a încheiat socotelile cu fosta soţie, Tom Cruise, de 50 de ani, s-a făcut de râs în localul englezesc Veer Dhara, din St Albans, Hertfordshire.

Starul şi-a invitat trei prieteni la cină marţi seara să sărbătorească „băieţeşte" despărţirea de Katie Holmes, de 33 de ani. După ce au mâncat şi au băut, Tom a insistat să plătească el nota.

Însă în momentul în care i s-a pus sub nas Tom s-a înroşit precum racul pentru că avea cardul American Express inutilizabil şi dolarii pe care îi avea la el nu erau buni.

Starul din „Top Gun” şi prietenii au fost surprinşi pe camerele de luat vederi ale restaurantului Veev Dhara

simeon stalpnicul png

„La noi se plăteşte cash, în lire sterline. I-am explicat asta domnului Cruise şi s-a enervat", a povestit pentru Evening Standard managerul localului Darshit Hora.

Consumaţia a fost în valoare de 220 de lire sterline, adică 350 $ şi nici unul dintre prietenii lui Tom nu avea atâţia bani la el. Ruşinaţi cei patru au ieşit din restaurant să caute o bancă deschisă, fiind surprinşi de camerele de supraveghere.

Nu s-au mai întors. O doamnă din local a plătit în locul lor. A doua zi, când s-au deschis băncile, Tom şi-a achitat nota la restaurant, scuzându-se.

Ce au mâncat

De cum s-a aşezat la masă Tom a comandat aperitive din peşte şi pui şi bere pentru toată lumea. Prietenii au cerut homari cu garnitură de sezon şi două feluri de mâncare din carne de miel. Garnitura preferată de toată lumea a fost orez cu legume. Totul a costat, cu tot cu bacşiş, 220 de lire sterline, adică 1.250 de lei.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png