„Am avut o viață grozavă”. Actorul care mai are 2-3 ani de trăit s-a căsătorit cu iubita cu 40 de ani mai tânără

Ultima actualizare:

Dolph Lundgren, actorul din „Rocky IV” trăiește viața la maximum. Recent, medicul care îl monitorizează de când a fost diagnosticat cu cancer, i-a transmis că mai are 2-3 ani de trăit. Actorul crede însă că „mai puțin”. S-a decis să se bucure din plin de viață, iar zilele acestea s-a căsătorit în Mikonos. Proaspăta soție este cu 40 de ani mai tânără.

image

„Ziua cea mare”

Actorul din „Rocky IV”, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit cu frumoasa și mult mai tânăra lui iubita, care recent a împlinit vârsta de 26 de ani. Cei doi și-au oficializat relația în timpul vacanței din Mykonos.

Pe 13 iulie a a vaut loc o ceremonie romantică pe insula exotică Mykonos din Grecia. 

Înainte să confirme că s-au căsătorit, Dolph a postat pe Instagram o imagine de cuplu și o descriere care a lăsat să se înțeleagă că ceva important urma: "Mâine e ziua cea mare. Mykonos", a scris el.

Mai mult, cei de la People, dezvăluie că Ida, una dintre fiicele actorului, a postat pe Instagram o imagine cu tatăl ei și cu Emma, îmbrăcați în alb, în dreptul căreia a pus un emoticon cu o inimioară și o capelă de nunți. Mai mult, cei doi aveau inele pe degete.

Cin este proaspăta soție a lui Dolph Lundgren

Dolph Lundgren și Emma Krokdal s-au cunoscut la o petrecere în West Hollywood și s-au împrietenit rapid.

Cei doi spun că nu s-au grăbit deloc cu deciziile și că au lăsat lucrurile să vină de la sine.

Emma Krokdal, nu numai că este și foarte tânără, avea 22 de ani când s-a cunoscut cu celebrul actor, dar are și un corp perfect. Ea este antrenoare de fitness.

actor jpg

Impresionat de frumusețea ei și încântat de tinerețea Emmei, actorul a cerut-o în căsătorie în iunie 2020, iar cei doi și-au anunțat logodna pe rețelele siciale.

Este a doua oară când Dolph se căsătorești, acesta trecând deja printr-o căsnicie cu Anette Qviberg în perioada 1994-2011.

„Cred că mai puțin”

Dolph Lundgren se luptă cu cancerul de opt ani, o bătălie pe care a ținut-o departe de ochii marelui public. Prima dată a fost diagnosticat cu cancer la rinichi în 2015.

Este pentru prima dată când vorbesc despre asta. Dacă pot salva viața unei persoane care este în situația mea, atunci merită", și-a început starul de 65 de ani mărturisirea.

În 2015, medicii din Los Angeles au găsit o tumoră într-unul din rinichi. A fost tratat, a făcut controale periodice și timp de cinci ani a fost bine. Până în 2020, când, într-o vizită în Suedia natală, a descoperit alte tumori.

„În 2020 eram înapoi în Suedia și aveam un reflux acid, așa că am făcut un RMN și mi-au descoperit alte câteva tumori în acea zonă", a spus Dolph. A fost operat și i-au fost îndepărtate șase tumori.

„Aveam un film în care urma să joc și pe care îl regizam. Doctorul m-a sunat când eram în Alabama, gata să încep filmările: „Ți-au mai găsit o tumoră în ficat”.

În acel moment am realizat că e ceva serios. Mi-au făcut ecografie pentru a mă pregăti de operație, dar chirurgul m-a sunat și mi-a spus: „A crescut. E prea mare. Nu o putem scoate. E cât o lămâie mică”, a continuat actorul mărturisirea.

A început să facă un tratament care a generat efecte secundare precum diaree sau slăbire bruscă în greutate, cu care s-a luptat mult. A avut parte de susținerea mai tinerei sale logodnice, Emma Krokdal.

După șase luni în care medicul nu a mai luat legătura cu el și i-a spus că ar trebui să ia o pauză de la muncă și să petreacă mai mult timp cu cei dragi, Lundgren l-a întrebat cât crede că mai are de trăit.

Mi-a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că, probabil, credea mai puțin de atât. Am crezut că asta mi-a fost. Mă uitam în urmă și mă gândeam că am avut o viață grozavă, că am trăit cât în cinci vieți. Nu m-am amărât din cauza asta, m-am întristat doar pentru copiii mei, pentru logodnică și pentru ceilalți oameni din preajma mea, pentru că sunt un bărbat relativ tânăr și activ".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net