Amal Clooney, declarație de dragoste pentru soțul ei: «Cea mai mare iubire pe care speram să o găsesc»

image
George Clooney și Amal, în cadrul evenimentului tribut pentru actorul premiat la OscarFoto Getty Images

Amal și George Clooney au fost prezenți la evenimentul tribut AFI Life Achievement Gala, seară dedicată muncii artistice pe care actorul a depus-o de-a lungul timpului. În cadrul evenimentului, mai multe personalități din lumea cinematografică au vorbit despre realizările lui, însă discursul soției sale, sigur l-a emoționat cel mai tare pe George Clooney.

Înainte ca Amal să înceapă discursul a mărturisit audienței faptul că este pentru prima dată când vorbește public despre soțul ei. Ea și-a început discursul într-un mod relaxat precizând faptul că există lucruri pe care oamenii lu le cunosc despre George Clooney. 

„În primul rând, este un gentleman. Este un gentleman în toate sensurile cuvântului, într-un mod în care nu se mai găsește în ultima vreme. Este foarte generos cu timpul. Află despre oameni care au suferit aceleași probleme medicale de care a suferit și el și le scrie pentru a le da sfaturi. Ajută tineri pentru a-și îndeplini pasiunea pentru actorie. Vizitează des o femeie bătrână la azil deoarece crede că-l va face să se simtă bine”, a declarat Amal, conform dailymail.co.uk.

În încheierea discursului, Amal a explicat faptul că nu vrea să se gândească la faptul că ei nu ar mai fi împreună. „Nu aș fi cu altcineva. Este persoana care are întreaga mea admirație, iar zâmbetul lui mă face să mă topesc mereu. Iubirea mea, ceea ce am găsit lângă tine este cea mai mare iubire pe care speram că o voi găsi cândva. Văzându-te alături de copiii noștri, Ella și Alexander, este cea mai mare bucurie din viața mea”, a încheiat Amal. 

simeon stalpnicul png
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf