Amal Clooney, super sexy în pantaloni scurți la 40 de ani. Ce picioare!

simeon stalpnicul png
Amal și George Clooney au participat la o cină între prieteni la un restaurant de lux de pe Lacul Comofoto: Hepta

La 40 de ani, după o sarcină cu gemeni, Amal Clooney arată incredibil! Weekend-ul trecut, avocata și-a însoțit soțul la o cină între prieteni la Villa D’Este, pe Lacul Como. Îmbrăcată în pantaloni scurți, cu o bluză vaporoasă care-i lăsa un umăr descoperit, Amal a făcut, cu siguranță, impresie.

Mână-n mână, zâmbitori, Amal și George Clooney și-au făcut apariția la hotelul de lux de pe Lacul Como sâmbătă, 28 iulie, în compania unor prieteni apropiați, printre care creatoarea de modă Stella McCartney și soțul ei, Alasdhair Willis.

Amal a ales pentru prima ieșire după accidentul de scuter a soțului ei o ținută foarte îndrăzneață, care i-a pus în valoare picioarele lungi și frumos tonifiate. Avocata a purtat pantaloni scurți portocalii, dintr-un material fluid, și o bluză vaporoasă, cu un imprimeu grafic supradimensionat, care-i lăsa descoperit un umăr.

simeon stalpnicul png
Amal și George Clooney, o apariție foarte stilată la o cină între prieteni pe Lacul Comofoto: Hepta

Soția lui George Clooney și-a accesorizat ținuta cu o eșarfă-choker asortată cu bluza, sandale închise cu o baretă pe gleznele subțiri și un cluch argintiu.

George Clooney, accident de scuter în Sardinia

Soții Clooney și-au stabilit reședința de vară în Italia anul acesta, având în vedere filmările actorului pentru serialul de televiziune Catch 22. La începutul acestei luni, George a fost implicat într-un accident ușor în timp ce se îndrepta spre filmări, aproape de Costa Corallina, în provincia Olbia. Un automobil i-ar fi tăiat calea actorului, care se deplasa cu scuterul. Clooney a fost internat de urgență în spital, unde i s-a făcut un RMN și a fost externat în aceeași zi, fără răni grave.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Alexander Lukașenko FOTO AFP
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda