Amantele lui Parker! Vezi ce femei susţin că au avut relaţii cu soţul Longoriei

Ultima actualizare:
Alexandra Paressant
Alexandra Paressant

Sophia Egeler, un fotomodel britanic de 19 ani, susține că a primit mai multe sms-uri de la Tony Parker, după ce l-a cunoscut pe acesta cu ocazia unei gale UFC care a avut loc la Londra, în arena O2.

”Din momentul în care m-a întâlnit, a început să-și încerce norocul. Nu știam că e soțul Evei Longoria. M-a asaltat cu mesaje și nu accepta un refuz, îmi spunea încontinuu cât de mult mă place”, a povestit fotomodelul pentru publicația britanică The Sun.

Vedeta din NBA a invitat-o într-un club de noapte din Londra, Whisky Mist iar Sophie a aceptat. ”Am decis atunci să plec în jurul orei 1, dar el a ieșit după mine pe stradă și m-a implorat să mai rămân pentru ca apoi să mergem împreună într-o casă care pretintea că-i aparține. Am refuzat”, a mai spus Sophia.

Refuzul modelului nu l-a oprit pe Parker. Potrivit Sophiei, baschetbalistul i-ar fi trimis o mulțime de sms-uri dar și o poza în care apărea pe jumătate dezbrăcat, însoțită de mesajul ”Vrei una mai sexy?”. Fotomodelul britanic susține că nu știa că Parker este însurat. ”Când am auzit, nu-mi venea să cred. Cât de prost să fie să riște totul?”, a mai spus Sophia în The Sun.  

Egeler este cea de-a doua femeie care în ultimele zile este pusă în legătură cu Tony Parker după ce fotomodelul francez Alexandra Paressant a declarat că a avut o relație cu Parker, după ce s-a cunoscut cu baschetbalistul chiar la nunta sa cu Eva Longoria.


    Alexandra Paressant
Alexandra Paressant

Deși tratate pe larg în presa internațională, ambele cazuri sunt puse deocamdată, în absența unor argumente mai puternice decât niște simple declarații, doar pe seama publicității pe care cele două fotomodele încearcă să o obțină din această situație. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net