Amor ├«n carantin─â! Heidi Klum i-a dansat ├«n s├ónii goi, so╚Ťului ├«n gr─âdin─â!

image
C├ónd Heidi Klum defileaz─â aproape goal─â, so╚Ťul, Tom Kaulitz, nu poate r─âm├óne insensibilfoto: Instagram

Fotomodelul german Heidi Klum, de 46 de ani, nu se plictise╚Öte deloc ├«n carantina impus─â ├«n statul California de epidemia de coronavirus. Fotomodelul german care locuie╚Öte ├«ntr-o vil─â ├«nchiriat─â din Los Angeles cu so╚Ťul ei Tom Kaulitz, 30 de ani, ╚Öi-a surprins fanii cu o filmare sexy: a dansat ├«n s├ónii goi ├«n gr─âdin─â ╚Öi a postat ├«nregistrarea pe Instagram.

Fotomodelul german Heidi Klum, ├«n v├órst─â de 46 de ani, a profitat de vremea frumoas─â ╚Öi a petrecut o dup─â-amiaz─â de duminic─â ├«n foi╚Öorul din gr─âdina vilei ├«nchiriate ├«n ├«nsoritul Los Angeles. Copiii: Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani, Lou, 10 ani, se afl─â la tat─âl lor, c├ónt─âre╚Ťul Seal a╚Öa c─â cei doi porumbei care s-au cununat anul trecut au putut s─â ├«╚Öi fac─â de cap. La finele lunii martie, Klum a aflat c─â nu are COVID-19 dup─â ce a satat 14 zile ├«nchis─â ├«n cas─â cu febr─â ╚Öi simptome specifice noului cornavirus. Dup─â sperietura tras─â, at├ót ea c├ót ╚Öi Tom Kaulitz, care face parte din trupa Tokyo Hotel, au respectat cu sfin╚Ťenie regulile de carantin─â ╚Öi nu au fost v─âzu╚Ťi dec├ót foarte rar ├«n public.

image
Heidi Klum, 46 de ani, a profitat de vremea frumoasă din California, pentru a face topless în grădină

Citește și:

Heidi Klum, cel mai horror costum de Halloween! Supermodelul ╚Öi-a ╚Öocat invita╚Ťii

Heidi Klum l-a încins niţel pe iubitul tinerel

S-a măritat a treia oară cu un tânăr mai mic decât ea cu 16 ani

Heidi Klum are o avere estimat─â la peste 90 de milioane ╚Öi are un salariu anual de 19 milioane de dolari. Practic, face bani din orice lucru pe care pune m├óna. ├Äns─â la capitolul dragoste, st─â destul de prost, o confirm─â cele dou─â divor╚Ťuri din care a ie╚Öit cam ╚Öifonat─â. Heidi a mai fost m─âritat─â cu Ric Pipino, ├«ntre 1997 ┼či 2002 ┼či cu Seal, ├«ntre 2005 ┼či 2014. ├Än august 2019, ea s-a m─âritat cu Tom Kaulitz pe un iaht ╚Öi sper─â ca de data aceasta s─â fie cu noroc.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg