Amy Schumer, discuție stânjenitoare despre vagin la Globurile de Aur

Ultima actualizare:

    Amy Schumer (34 de ani)foto: Hepta
Amy Schumer (34 de ani)foto: Hepta

Amy Schumer (34 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și comediantă. Fanii îi iubesc simțul umorului dar și curajul de a spune cele mai trăsnite chestii în fața camerelor de filmat. Cea mai bună dovadă în acest sens o constituie un interviu în cadrul galei Globurile de Aur 2016.

Intervievată de Ryan Seacrest, actrița a spus puțin mai multe decât trebuia atunci când s-a văzut cu microfonul în față. Amy a început să vorbească despre vaginul ei, iar, din fericire, sora ei, Kim, care era alături de ea, a reușit să îndrepte discuția într-o altă direcție.

Uite ce a putut să spună

„Felicitări pentru tine, pentru personaj, pentru film, pentru pâinea prăjită cu avocado pe care ai mâncat-o astăzi”, îi spune Ryan. Iar pentru că a atins un subiect relativ personal, actrița l-a taxat imediat: „Asta era între noi”. Imediat, Ryan a povestit telespectatorilor despre mica discuție pe care cei doi au avut-o înainte de interviu: „Scuze. Mi-a zis înainte să intrăm în direct «Spune-mi când suntem în direct ca să nu fac nimic ce nu ar trebui să fac când sunt în direct»”. Iar pentru că „a dat din casă”, Amy s-a simțit confortabil să discute despre un subiect mult mai intim. „Ei bine, mă mânca vaginul și te-am întrebat dacă pot vorbi despre asta și tu ai spus «Nu»”, a zis ea, spre șocul celui care o intervieva.

Din fericire, sora ei a reușit să salveze interviul, spunându-i actriței ce să spună la microfon. „Spune doar «Mă bucur că sunt aici în această seară»”, a sfătuit-o Kim, iar vedeta a făcut întocmai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net