Angelina, botoasă de mică

Ultima actualizare:

    1998- Angie, la 14 ani,  într-o rochie de satin
1998- Angie, la 14 ani, într-o rochie de satin

Incredibil! Fotografii recent descoperite o arată pe Angelina Jolie (37 de ani) înainte de a deveni celebră. Încă din copilărie, a avut buzele groase şi trăsături care nu anunţau că va deveni frumoasă.

Astăzi este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar, înainte de a deveni vedetă, Angelina Jolie era o fată ca oricare, cu înfăţişare banală.

Ea a fost o adolescentă rebelă, care îşi spunea Angie Voigt şi juca în videoclipuri pentru Rolling Stones şi Meatloaf. Îl ura pe tatăl său, fiindcă o înşelase pe mama ei, se îmbrăca numai în negru şi era obsedată de sinucidere.

1977- O fetiţă drăguţă, la 2 ani

simeon stalpnicul png

La 14 ani, Angelina a reunţat la cursurile de actorie, fiindcă voia să se facă "şefă la Pompe Funebre". Dar nebunia i-a trecut, a reuşit în cele din urmă să termine Institutul de Tatru Lee Strasberg şi liceul din Beverly Hills.

Analizându-i chipul, experţii în fizionomie susţin că şi-a făcut numeroase operaţii estetice: şi-a ridicat sprâncenele, şi-a pus implanturi de pomeţi, şi-a operat nasul, până şi buzele voluminoase i-au fost uşor modificate.

1980- La 5 ani, o fată ca oricare

simeon stalpnicul png

O actriţă de succes

Angelina Jolie a fost nominalizată la premiul Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul". Ea a devenit celebră datorită rolurilor din "Lara Croft", "Dl şi dna Smith" şi a primit un Oscar pentru prestaţia din "Tinereţe furată".

simeon stalpnicul png

Angelina a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller (între 1996-1999) şi Billy Bob Thornton (2000-2003) şi, din 2005, este împreună cu Brad Pitt şi au 3 copii naturali şi 3 adoptivi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net